Mera bObles åt folket! Och lite extra oväntat äventyr.

Jag skrev ju i ett tidigare inlägg, läs gärna detta för att förstå och hänga med på det hela! 😉 Då var det om det här nya bObles som är möbler och leksaker för barn. bObles är färgglada och roliga tummelmöbler som stödjer barnens motoriska utveckling. Och genom det bygger upp deras självkänsla då dom blir tryggare och starkare i sin miljö.

bObles 3

Innan jag kom till pressträffen så tittade jag på möblerna och tänkte att dom såg ju roliga och annorlunda ut. Men att det fanns så mycket funktioner visste jag inte och att det skulle vara så kul för vuxna det visste jag inte heller.

Vi möttes av ett par sprudlande tjejer. Ena var skaparen bakom det hela. Vi fick en underbar fika, en presentation inne på Bella center där Lego world hade byggt upp sitt. Men där bland allt lego och alla barn hade bObles byggt upp sitt lilla lekland. Och jag ska säga skoj för stora och små. Mer om resten av dagen och om Lego kommer i ett annat inlägg.

bObles 5

Har jag sagt det innan? Jag älskar ju hitta nya roliga saker. Här har vi något annorlunda och kul. Man kan vända på möblerna, gånga på dom, hoppa på dom. Jag klarar dom mina tunga 74 kilo så klarar dom allt. Vi fick hoppa upp och ballansera på möblerna så man också kunde göra det. Dom passar också för alla åldrar!

bObles 2

Efter fika och en presentation. Ja då var det dags att gå in i bObles landet! Ture mötte upp oss och presenterade vidare och informerade om alla dess funktioner och vi fick prova på själva. Jag tyckte att bObles gjorde ett utomordentligt jobb med allt! Riktigt proffsigt och snyggt och jag blir så inspirerad av såna människor TACK!! 😀

bObles 4

Inte nog med detta så fick vi en massa roligheter hem. Helt fantastiskt. Både från Lego och bObles. Sofie som jag hade med mig. Min super goa vän som jag lyckligtvis fått äran att bli vän med. Vi var båda så tacksamma för allt. Vi hade en helt fantastisk dag! <3

bObles 1

Men säg den lyckan som varar!! När vi skulle ta tåget från Örestad i Danmark så blev vi jättestressade när tåget kom för Isak är inte den lätta i såna stunder och man tänker bara på att man vill få med honom på tåget. Så precis när dörrarna stängs inser jag att jag har glömt min Myresluger i den väntbås eller vad man ska säga som finns där man väntar på tåget. Jag får panik och bara tänker att vi måste av nästa hållplats och åka tillbaka! Det kändes i hela magen. Jag tänker på hur en pryl kan påverka en så men jag blev ju så himla glad och det är väl något från barndomen som gör att förlusten av något gör så ont. När man blir så glad för något och sen förlorar det. Jo jag blev väldigt ledsen och sjukt irriterad på mig själv hur jag kunde vara så dum.

Jag inser att nästa hållplats inte är långt ifrån och dom säger “Nästa hållplats Tårnby” och jag vet att snälla Sofie gärna vill åka hem men hon följer med. Jag har ju biljetterna haha. Vi skyndar oss av. Stackars Isak fattar inte varför vi byter tåg hela tiden. Men jag bara “Jo snart Isak, bara nästa tåg och nästa.” ha ha lilla hjärtat! Jag hinner också förklara mig snabbt för kontrollanten ha ha och vi skyndar oss av. Jag tar Isak i famnen lite hastigt, slarvigt och lite snett och galet för nu har han tröttnat på att gå. Upp för rulltrappan och ner för rulltrappan och inser då att det gått knappt 5 minuter och någon har redan hunnit sno vår lilla Myresluger. 🙁 Jag blev grymt ledsen och irriterad på mig själv och jag försöker fortfarande bearbeta det idag. Ha ha… stackars Isak blev ledsen för att den var ju till Elias tyckte han men Isak hade ju sitt lego tack och lov. Och Elias blev ju glad åt sina mini bObles. Han förstår ju inte att vi blev av med den andra.

Ja här blev ingen lång historia kort inte! Men så kan det gå ibland när man är i min värld. bObles finns både på deras webshop och där hittar ni olika inköpsställen men flera av deras saker går också att köpa på Illums Bolighus i Malmö på Emporia. ♥

0 svar på “Mera bObles åt folket! Och lite extra oväntat äventyr.

 1. Znogge säger:

  Vilken otur! I sådana ögonblick kan man bli mer än irriterad på sig själv… Men det kunde varit värre.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja sjukt irriterad blir jag. Jag bara känner fan typiskt men sen får man tänka på att det är bra att inte värre saker hände. 🙂

   Svara
 2. My Nilsson säger:

  Det skulle LÄTT kunna vara jag!! Jag glömmer plånböcker på obemannade bensinstationer. För två veckor sedan glömde jag mina pengar på maxi, i kassan! Vimsigt värre ibland.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.