Sport, superhjätar och sagan är över!


Igår var en härlig dag som avslutades med fotboll. Polen spelade men förlorade tyvärr i straffar men som de har kämpat! De förtjänar mer att gå vidare än Portugal med tanken på hur dåligt de spelat och ska vara ett topplag. Men men sagan var slut för Polen och nu finns det ju Island att heja på. Fortsätter de spela som de gör så vinner de helt klart kvartsfinalmatchen.

Men nog om sporten. När jag kom hem igår möttes jag av 2 superhjältar.


Vi skämde bort oss med Pizza och vi hade morfar Marek och syster Katta på besök. Även min syster Lilja såklart. Gud vad tiden går och hon har blivit livligare och en lite charmör. 


Idag blir det jobb och för mig är det ingen riktig fredag för jag jobbar även imorgon. Och jag kämpar på på jobbet. Min hjärna känns verkligen helt fullmatad med information och det tycks inte ta slut. Men det är kul att lära sig nytt!

Hoppas ni alla får ett underbart slut på vecka!!

1 svar på “Sport, superhjätar och sagan är över!

  1. Louise säger:

    Jag gillar inte fotboll i överhuvudtaget men jag tyckte Polen gjorde en fin insats och ska vara väldigt stolta över sig själv. Min sambo som är från Polen gillar inte fotboll. En släkting till min sambo var på plats och kollade på dem och trots förlusten var det inga sura miner. Jag håller på Italien eller de åkte ut?

    Ha en bra helg. Kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up