Omprioriteringar, barnen och jobb!

Ja dagarna bara går och jag jobbar på! Har helt fullt upp så lite dåligt på bloggbiten men jag finns här och lever. Barnen har kommit in i en skön period och inte så mycket trots. Men man ska väl inte säga för mycket nu ha ha.Jobbet flyter på och jag känner att jag kommit in i det mer och har en bättre överblick över det hela. Har aldrig haft ett jobb som det är så mycket att lära sig och ha så mycket i huvudet. Som att gå och plugga och hela tiden lära sig nytt men det är kul och jag trivs. Att ha bra kollegor gör så himla mycket. Dock har man inte lika mycket tid som förr. När man hade eget företag kunde man liksom använda tiden som man ville. Dock hade man en massa jobb även när man kom hem vilket iofs är en fördel nu när jag bara kan släppa allt när jag kommer hem. Var sak har sin tid och jag har inte släppt tanken på att ha eget i framtiden men då får det bli något nytt och som man kan kanske ha vid sidan om sitt jobb till en början. Har så mycket idéer som jag såklart vill göra. Men nu är det ju skönt och tanken var att jag skulle fokusera mer på bloggen när jag var ledig och inte hade annat att tänka på men så blev det inte för så kom spelen cockie jam och Ruzzle i vägen haha.

Men nu gör jag en omprioritering men ja jag får hitta en balans på allt. Fick även ett glapp i tränandet men det ska jag komma igång med igen. Tänkte börja till helgen.

Sen är det en del jag måste boka. Fixa fransar och hår är verkligen ett måste. Jag älskar att ta hand om mig själv och det är ju väldigt viktigt med för att man ska må bra. Att rasa ihop är inget för mig!

Vi har grillat och myst trots regniga dagar men har ändå haft ljusglimtar så vi kunnat vara ute och bra sparka boll. Isak och Elias har blivit så duktiga med att sparka boll!


Nu hoppas vi på att det blir lite bättre väder. Idag blir det att mysa inne och bara vara. Det positiva med regnväder är ju att man inte behöver ha dåligt samvete för att man sitter inne.

Kram på er min fina läsare och jag är så glad att ni fortsätter titta in och ser vad som händer i våra liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up