– Liseberg dag 2 av 2 –

Vi var ju 2 dagar på Liseberg i helgen i Göteborg och det är bästa lyckan att se glädjen i barnens ögon. Elias blev smått rädd precis när vi kom men sen vande han sig vi alla intryck och sprang runde och roade sig och kramade kaniner. De hade ett jätteroligt lekhus/lekplats för barnen och bara det är värt att besöka om man ska dit. 🙂 Ligger i Kaninlandet som såklart var det bästa området tyckte barnen.

image

Men en massa lotteri blev det en del! Barnen tyckte det var spännande men hade såklart hoppats på vinst hela tiden. 😉

image

Elias tyckte också det var otroligt roligt att åka runt i vattnet bland en massa kaniner. Wow vilken upplevelse för honom ha ha.

image

Elias vinkade och hälsade på alla kaniner han såg. Han trodde det var lika levande som de som gick omkring på området.

image

Elias hittade också en kanin affär. Han blev helt lyrisk och sprang och hälsade på alla. Ha ha han trodde de var riktiga och skulle kramas och hälsa. Glad blev han verkligen när vi köpte honom en alldeles egen kanin. Den släpade han sen med sig överallt och körde vagn med den och den skulle sitta med när vi år. 🙂

image

Vi lekplatsen fanns kaninerna hus. När de fick syn på en var det som sagt bara att springa dit och kramas. Inte var mina barn blyga ha ha.

image

Isak blev ett sockervaddsmonster efter att ha provat den blåa sockervadden. Snacka om sockerkickade barn efter allt socker från det, nappklubbor, godis, saft, glass, våfflor mm. Men mat blev det med såklart.
Brickan eller knappen som ni ser 2 av på Isaks jacka vann han efter att ha bankat på såna tjocka spikar eller vad man ska säga. Så stolt han var. 🙂

Nu längtar vi dit igen! Så mysigt. Tips på vart vi ska åka nästa gång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up