– Liseberg dag 1 av 2 –

Som några undrade så blev det även Liseberg i helgens besök i Göteborg. Hela 2 dagar! Det var skönt att bo över för att inte stressa och sen köra hem trött. Jag har bara känt kärlek denna helgen. Så underbart! Ja lite trots och gnäll hör barnen till men det var mest på morgonen efter vi sovit. Annars har de varit så go och mysiga.

image

Isak åkte karuseller en del karuseller och jag och M turades om att åka med på vissa. Isaks favorit var fritt fall för barn. Jag åkte också den och snacka om att det pirrar i magen. Härlig var den och jag åker hellre barnkaruseller. Även berg och dalbana för barn åkte ju snabbare än vad jag trodde. Både jag och Isak tyckte det räckte med en gång på den. Fy hur är då se galnaste liksom fy haha.

image

Det blev sockervadd som Isak tjatat om och en massa kramar med kaniner. Asså det var så sjukt trevligt och vi hade sån tur med vädret.

image

Vi såg också flera uppträdande i form av musikaler. Barnen stod som förstenade och tyckte nog det var det  bästa av allt!

image

Elias var totalt förälskade i kaninerna och blev helt till sig så fort han såg en kanin. Då sprang han direkt fram och kramade. Man såg verkligen kärleken i hans blick. 🙂

image

Det var en härlig dag utan stress. ❤

image

image

image

Det var så kul att Isak fick njuta på ett helt annat sätt än förr att åka karuseller! Han förstår ju nu och säger själv till om han vill åka med. 🙂
Isak var så duktig och stor och det kändes så märkligt att han klarade sig själv flera ggr. Lite hjärtat i halsgropen när han skulle åka vissa karuseller själv.

image

Och såklart lite karusellselfie. 😉
Tack Liseberg för en fantastisk helg! Barnen älskar er!

0 svar på “– Liseberg dag 1 av 2 –

 1. sandra - 3 barns mamma säger:

  Vilken härlig dag ni fick på Liseberg. Finns inget som slår att åka karusell eller jo se barnenes glädje när de åker 🙂 Tok härliga bilder du bjöd på!!!

  Ha en kanon start på veckan!!!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja det var verkligen en härligt dag! 😀 Nu kan man glädjas ett tag till haha. Man måste göra lite skoj med familjen ibland. Då mår man på topp igen! <3 Kram och tack detsamma!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.