– Höstkänslor –

image

Idag får jag verkligen höstkänslor. Vinden känns så där lite kylig och solen lyser fram. Man får ta på sig en tjockare tröja för att kunna njuta ute av den friska luften. På vägen till jobb har jag redan sett höstlöven fylla en del trottoarer. Att det skulle komma mer sommar är för mig inte troligt men en lite soligare hösthelg hade inte suttit fel.

image

När jag har en stund över så sätter jag mig här ute på jobb och bara andas i mig den friska luften och njuter av lugnet som känns.
Jag älskar hösten! Den kan man iaf lita på ha ha.

Idag var det lättare att stiga upp. Jag tror energin börjar komma tillbaka. Känns så himla bra. Nu ska jag bara fortsätta på det spåret. Jag är otroligt stolt över mig själv att jag orkar jobba så mycket som jag gör nu och ändå träna och umgås med familjen. Att hitta tiden när man har så fullt upp som jag. Jag älskar att jag har verkligen stöttande man och att han finns där. Han gör mig stark.

image

Igår stack vi direkt från dagis till Kinga. Var så längesen och de har ju också flyttat till byn så varför vara hemma i tråkiga vardagen när man kan omgås och ha mysigt.

image

Elias går som vanligt sin egen väg just nu. Han är lite speciell och går igenom världens trotsfas. Allt ska bråkas om just nu och det tar en stund innan han accepterar att jag inte ger upp och han ger sig men det blir först ett jäkla liv. Samma när vi ska äta. Han ska nästan alltid ha ett utbrott nu och när jag ignorerat honom en stund så kommer han till slut med hängande huvud och smygande till mig ha ha.

Ha nu en underbar fredag och passa på att njuta av den friska luften!

Kram Sojka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up