Gårdagens bloggmingel med sonen på armen!

God morgon mina fina läsare! Hoppas er dag börjat lika bra som min och med en stor kopp kaffe. Glädjen från gårdagens bloggmingel infinner sig och det är så mycket spännande saker på G.

Elias fick följa med denna gången. Lille vildingen charmade flera och det gick jättebra att ha honom med. Trots att han tvingade mig upp i Scandics hissar upp till 20:e våningen. Men vilken utsikt! Elias var inte det minsta rädd och ville göra det flera gånger.

Nu har jag flera möten inplanerade och det känns jättespännande att ha med företag som vill följa med på vår resa med vår portal redan från början. Det gäller ju att hoppa på tåget nu! 😉

bloggmingel-malmo-01 bloggmingel-malmo-02 bloggmingel-malmo-03 bloggmingel-malmo-04 bloggmingel-malmo-05 bloggmingel-malmo-06 bloggmingel-malmo-07 bloggmingel-malmo-08 bloggmingel-malmo-09 bloggmingel-malmo-10 bloggmingel-malmo-11 bloggmingel-malmo-12 bloggmingel-malmo-13 bloggmingel-malmo-14 bloggmingel-malmo-15 bloggmingel-malmo-16 bloggmingel-malmo-17

Några företag på plats var jabadabado.segalderma.se, Susanne Rydeströmswedeninfluencers.com, Scandic Triangeln, Pura Of Sweden, hittabox.se, PoG Woody Bygghandel och många fler! Hade ju med Elias så han ju inte snacka med så många som önskat med jag fick kontakt med en del så vi kan prata mer nu i efterhand. En massa inspiration och många nya idéer har man fått av gårdagens mingel. Tack Anna och Käthe för ett bra arrangemang!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.