Bloggmingel på Scandic Triangeln i Malmö!

Denna gången fick Elias haka på och jag måste säga att han var jätteduktig och mest jag som mest bara oroade mig i onödan. Han måste vänja sig vid sånt här med bloggare osv precis som Isak fick. Men ja svårare för barn att vänja sig och Elias var lite blyg emellanåt. Mest ville han åka de fantastiska hissarna på Scandic Triangeln där bloggminglet hölls och självklart fick han det. Men mer om det imorgon!

Självklart gick jag dit med min kompanjon och vän Zeina Finjan. Asså vilket par vi är måste jag skryta om. Jag är bara så stolt och glad över oss som kvinnor. Så jäkla grymma! Och ja man får prata så om sig själv och det borde fler kvinnor göra! Girlpower eller vad säger du Zeina? 😉

Vi träffade även på min gamla bloggkollega Jay. Hur grym är inte han! Ni hittar hans blogg HÄR. En super go och cool kille.

Men vi träffade ju på en massa andra bloggare och företagare men det kommer jag gå in på mer imorgon. Nu måste jag ha min skönhetssömn he he. Natti natti och tack Zeina för att jag fick sno dina bilder tills jag laddat upp mina egna! <3

Sen blev jag överraskad med ett paket i brevlådan när jag kom hem! Alltid roligt när det händer! Så titta in imorgon om ni ät nyfikna. God natt på riktigt då hihi.

2 svar på “Bloggmingel på Scandic Triangeln i Malmö!

    1. Sojka säger:

      Ja det är verkligen jätte trevligt! 🙂 Ja jätteskoj att även träffa andra bloggare! <3

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.