Babylunch i Malmö med Paula Uribe, Apotek Hjärtat & Trygg-hansa

Jag fick ju en VIP-inbjudan till Babylunch i Malmö med Trygg-hansa familj och Apotek Hjärtat. Tillsammans med superbloggaren och tvåbarnsmamman Paula Uribe delade Annika Svedberg med sig av sina bästa råd kring bebisar/småbarn och Alexandra Gahnström och Camilla Thulin berättade mer om första hjälpen och HLR för småbarn. Jag tog med mig vännen Frida och hennes 2 små barn som jag snällt fick låna vid behov he he. Jätte snyggt och bra ordnat av Loppi Sverige och även ett videoblogginlägg av mig är även på G vettni! 😉 Lunchen höll till på Scandic S :t Jörgen i Malmö då vid Gustav Adolfs Torg.

babylunch-01 babylunch-02 babylunch-03 babylunch-04 babylunch-05 babylunch-06 babylunch-07 babylunch-08 babylunch-09 babylunch-10 babylunch-11 babylunch-12 babylunch-13 babylunch-14 babylunch-15  babylunch-17 babylunch-18

Vi fick maffiga goodiebags med oss och jag vann en härlig goodiabag med produkter från märket Apolosophy som jag redan hunnit dofta på. Ja ni vet ju allt med dofter måste ju testas och doftas på direkt. Åh gud helt i min smak. Luktar som när man går på någon ansiktsbehandling men här behandlar du dina händer he he. Mumma!

Jag träffade också bla Angelica och Vicktoria! <3 Vackra tjejer asså så kul att träffa er och alla andra bloggare eller influencer av något slag. Självklart hade ni fått vars en Snutte Sojka som Paula fick om jag vetat att ni skulle komma! <3 Puss på er och natti natti! Är så trött och nu börjar helgens allvar av jobb med start imorgon!

2 svar på “Babylunch i Malmö med Paula Uribe, Apotek Hjärtat & Trygg-hansa

    1. Sojka säger:

      Nästa gång får du kolla med mig först! 😉 kram

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up