Tufft och bra pass som slutade dåligt!


Gårdagen bjöd på ett grymt benpass som avslutades med axlar och mage men även 5 min på trappmaskinen(jag vet pisskobbig)  och 20 min på spinningcykel. Längesen jag cyklade och äger ju inte en cykel själv men åh vad jag saknar kicken man får av ett spinningpass och där jag tränar ha de inte ens spinning så man får köra lite själv. 


Dock smällde de på mot kvällen och en förkylning var oundviklig! Jag kände mig allmänt trög och måndagstrött igår och nu har jag svaret på det ha ha. Usch nä ska inte klaga bara bita ihopa. Lite Ipren och Alvedon är intaget och vitaminladdningen är i full gång! 

Så med andra ord ingen träning idag. Det känns faktiskt i halsen med och inte bara näsan så då tränar jag inte. Är det inte värre imorgon så kan jag iaf gå på bandet.

Men för att skriva något positivt! Fy fan vilket najsigt väder! Så glad för barnen så får njuta en massa av att vara ute! 


Barnen fick på dessa fina huvtröjor som vi fått från Maxomorra. Perfekt att slänga över sig och så kam barnen springa ute på dagis utan jacka för set blir ju verkligen plötsligt för varmt med jacka nu.

Hoppas alla får njuta lite av solen och inte jobbar allt för mycket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up