Tips – UMAMI MummyBag Åkpåse

umami 04umami 05

Jag säger bara ummmm... 😉 UMAMI MummyBag Åkpåse! Jag får ju testa denna otroligt snygga åkpåse. Den är inte bara snygg och praktisk utan också otroligt mysig. Det inre materialet är som en härlig filt att svepa om sig. Det yttre glansiga materialet får till den här härliga och mysiga looken. Den är super enkel att sätta på och funkar bra att dra igenom 5 punktsbälte vilket jag vill ha på Elias så han sitter säkert men ändå ombonad. Genom att ha honom fast och åkpåsen så kasar varken han eller åkpåsen. Han trivdes verkligen och det var inga problem att fälla ryggen när han somnade.

umami 06umami 03

Som ni ser så har han bältet på sig inne i åkpåsen och sitter perfekt. Riktigt mysigt. Så att jag vill krypa ner. 😉

umami 01umami 02

Åkpåsen kan öppnas helt och användas som ett gosigt liggunderlag eller lekfilt. Det går också att öppna bara vid fötterna om man vill ha det lite luftigt där. Kom på att den hade gjort sig som en riktigt snygg och mysig jacka. Kanske dom skulle göra en Umami jacka till oss mammor! 😉

Den är grymt prisvärd och jag själv hade nog kunnat lägga mer på en åkpåse. Men är otroligt glad över att kunna säga och berätta för mina läsare att den är till ett sånt bra pris. Det är verkligen inte mycket för en grymt bra åkpåse i jätte skön kvalité. Materialet är dessutom smutsavisande och väldigt tåligt. Det finns riktigt dyra åkpåsar där ute och jag skulle inte ens välja dom om dom var gratis efter att ha testat denna.

>Vill du köpa den eller bara läsa mer så hittar du den HÄR.<

0 svar på “Tips – UMAMI MummyBag Åkpåse

  1. Vero säger:

    Åh, såg dina smycken på insta. Kan du inte lägga ut en bild här också… de är ju skitsnygga. Gick genast in på deras hemsida och kan erkänna att det var alldeles för mycket som jag ville ha. Vågade inte vara kvar på sidan för kreditkortet i väskan började skrika på mig… haha.

    Ha en fab helg nu!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.