Dagens outfit – happy squirrels

elias meandi

Vad passar inte bättre än en happy squirrel till en happy baby som Isak. Här har han den otroligt fina och söta happy squirrels bodyn från me&i. Ja jag fick den och byxorna från me&i och ja byxorna är jag helt galet kär i. Ni som kan min smak vet att jag älskar starka färger på mina barn. Men så är dom rätt starka färger själva och då menar jag inte bara på utseendet ha ha.

elias meandi 00

Byxorna heter pants with caravans on pocket och måste ses i verkligheten. Dom är så otroligt snygga och sån härlig färg så det är svårt att fånga det på bild. Snyggaste byxorna jag sett på länge. Yber söta. Ja och så är jag också en av dom som vill hitta dessa kläder som blir söta och fina även på pojkar. Babyklädes marknaden har förmåga att göra fina fina kläder till flickor men vad finns där till pojkar. Dessa passar jag båda kön och såna kläder gillar jag. Me&i har också många kläder som passar båda kön men ändå har tex rosa i sig för självklart kan pojkar har rosa eller hur tycker du?

0 svar på “Dagens outfit – happy squirrels

 1. Madde / ★ Livet som mamma och lärare ★ säger:

  Åh så gulligt 🙂 .

  – Åh va lång tid jag tar på mig att svara. Jag är lärare i svenska/svenska som andra språk kommer få behörighet i NO och lite mer 🙂 . Läraryrket är både kul och otroligt påfrestande vissa stunder. Men jag tycker mycket om jobbet 🙂 .

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   haha låter som jag! Men jag svarar alltid på kommentarer. Bara det att ibland tar det lite längre tid. 😀 Är det roligt att undervisa då?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.