Min underbara man!

Sambon har varit så underbar de här dagarna. Bröt ihop i gråt när jag insåg efter en diskussion idag att han ska och jobba redan på tisdag nästa vecka. Jag mår så bra i vår bubbla här hemma att det känns så sjukt jobbigt. Sa till sambon att nu blir det inga fler besök fram tills han ska jobba så vi kan bara vara vi 3 innan allt rullar på. 

De här dagarna har sambon serverat mig med mat och till och med matat mig när det behövts haha. Men oftast har jag kunnat äta och Isak har tajmat in sin middag så bra att han sovit under tiden jag äter. Han är så duktig. Isak sover mellan 1 till 4 timmar per gång. Han äter dock mer och mer och ibland räcker inte ena matsäcken. 😉 Utan får tömma båda. =)

Köpte faktiskt amningskupor idag. Och wow vad mycket som kom. Eller ja 30 ml han jag samla på 2 amningar. 🙂

Men tillbaka till sambon. Han har skämt bort mig med bla tacos och annat gott. Super mega frukostar. Mellanmål med fetaost och grönsaker. Och så har vi ätit mycket pizza och McDonalds. =D Mums, tycker man får göra det så här dags. 🙂

Sen har vi också hunnit med 2 rundor på Burlöv center. Och skopunkten var vi på igår. Blev 3 par super snygga skor. Nu letar jag bara efter jacka. 🙂

Sen har Isak fått en massa presenter och vi har till och med pengar över fast vi köpt en massa till han, men nu väntar vi tills han vuxit mer innan vi köper mer. 
Blev super överraskad med blomsterbud från kollegerna på jobb! Och där var en bebis bukett med. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up