Återbesök…

…klockan 11:00 idag med Isak för att kolla hörsel och vägas igen. Spännande. Få se om han gått upp till ursprungsvikten igen. Jag tycker mig se lite rundare kinder på han hihi.

Isak tycks ha rutin med att vakna kl 2-3 tiden på natten och vara lite extra jobbig än normalt. Det ska ammas i omgångar och bytas flera blöjor. Brukar ta en timme och sen sover vi igen. Därefter är han jätte duktig och sover 3,5 timme. =D Och man är som ny människa igen. Så med en omgång 2,5 timme och en gång 3,5 timme så blir det ju faktiskt 6 timmars sömn. =) Det är jag hel nöjd med!

Och en sista magbild som jag glömde lägga upp eftersom det var dagen innan vi åkte till förlossningen. =D

Vecka 40(39+2)

Sen var jag ju tvungen att ta en bild för hemgång från bb 1 Oktober och då var Isak 2,5 dygn gammal.

Nu i efterhand så tänker jag wow vilken mage jag hade! Ha ha…

En vecka efter förlossningen ser det ut så här.
Och efter denna vecko bild har jag sett förändring varje dag.

Jag har dock svullnat upp något enormt efter förlossningen. Tjock i huvudet, om benen, om fötterna, om vaderna och så klart brösten. Brösten har lagt sig. Var ju precis när mjölken ran till och jag funderade på om jag skulle köpa ny amnings bh för jag fick djupa märken i brösten av sömmarna men nu har det lugnat sig. Svullnaden har blivit bättre med men det finns kvar.

Efter förlossningen så gick man ju så klart ner lite av att bebis osv var ute. Jag hade ju vägt mig en vecka innan förlossning och vägde 89kg. På tredje dagen när jag kom hem så vägde jag mig och då vägde jag 85,4kg. Men sen när jag vägde mig på 5:e dagen så hade jag gått upp ett kg. =O Fast det var också då jag märkt svullnaden i kroppen. Men i Tisdags var det ner på 84,8kg så jag antar att det går ner. Inte för jag tänker på det med vikten eller mår dåligt. Tvärt om! Jag trivs sjukligt med min kropp just nu, vad den åstadkommit och jag älskar den trots sina bristningar. 
Tjejer! På tal om bristningar, ni som haft det, hur var det efter? Mina har blivit liksom djupare. Antar att det är för att huden inte är lika utsträckt men på insidan av höger lår så stramar det som tusan när jag går. Känns jätte obehagligt och jag har försökt smörja men det hjälper inte. Känns som om det kommit gammal mjölk som torkat på huden. Men det sitter kvar trots att jag duschat och smörjt.
Men om vikten igen, jo jag gör det mest för att det är kul att se förändringen på vågen. Att det händer nått. På tal om vikt så slog det mig igår att man inte är gravid längre. =/ hehe… och man måste ju börja tänka på att vara lite nyttigare. =) Men men, man hinner ju inte med allt för mycket lagat så det får vara en övergång där. Det viktiga är att vi får i oss mat nu. =)

0 svar på “Återbesök…

  1. Anonymous säger:

    Mina bristningar försvann efter hand efter Engla. Hade jätte mkt på magen. Så bara att vänta å se…fina bilder föresten! visst tycker man att man är sjuuukt smal efter förlossnngen :-D/Lina

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up