– Envis och kan själv, känner du igen det? –

Maxomorra 2015 01

 

Ja Elias har nått sin kulmen. Han ska envist göra saker själv och det är otroligt kul för både honom och mig när han lyckas. Här kämpar han med sina strumpor med nya kläder från Maxomorra.

Men många ggr är det också väldigt frustrerande för honom och mig. Inte nog med det så är trotsen i full gång så det kan mycket väl hända att han inte alls ska göra det och inte jag heller. Så nu handlar det mycket om att välja sina konflikter ska ni veta. Herregud vad arg han kan bli ibland. Jag försöker hålla masken då jag kan tycka det är lite smågulligt ibland att se viljan i en så liten. Jag och Isak fnissar lite åt honom ibland men mest när han berättar otroliga historier som varken jag eller brorsan Isak förstår ha ha. Märkligt nog att man förstår honom mindre desto mer han kan prata för att prata och berätta vad han vill har han klarat nu ett tag men nu går allt så fort så han hoppar över hälften av orden och en del ord förstår ingen fortfarande.

Men jag minns ändå att Isak var värre. Men frågan är hur mycket det handlar om min utveckling än om hur olika de är. Isak var jag tvungen att bära ut och spänna fast i bilen och lämna allt i affären som jag skulle ha. Så illa kunde det vara men nu tänker man tillbaka och bara skrattar. Då var man totalt svettig och röd i huvudet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.