Vet du att du kan hyra grannens bil? – Hos SnappCar kan du!

Asså detta är ju så himla bra. Hade ingen aning om att man kunde hyra ut sin bil eller hyra någon annans? Tycker det är så himla bra idé. På SnappCar kan du bara skriva in postnummer eller stad och så får du förslag på bilar och priser. Sidan är så enkel så vem som klarar det. Priserna är tydliga och det varierar. Och det är inte bara vanliga bilar man kan hyra utan även husbilar. Kanske behöver du en bil med krok eller en större bil för att åka iväg 2 familjer till en större shoppingresa. Jag vet själv hur onödigt det känts när man kört 2 familjer i 2 bilar.

Tex denna bilen.

Snappcar 01

En bil med plats för 7 personer. Perfekt och man sparar på både miljö och plånbok. Dessutom blir det ofta billigare att hyra från Snappcar än hos en vanlig biluthyrningsfirma.

Jag vet flera ggr jag känt att jag behöver en annan bil och här är ju lösningen för jag själv skulle aldrig hyra från en vanlig biluthyrningsfirma då det känns så onödigt på något sätt. Men här finns det verkligen varierande priser så även för den med inte så stor plånbok skulle klara det.

Eller en lite finare bil kanske? Jag hittade några bilar för endast 250:- för ett helt dygn och då får du 100 fria km. Detta måste jag helt klart testa en dag.

Inlägget är skrivet i samarbete med Bloggagenturen.se och Snappcar men skrivet från hjärtat. Tycker det är en sån bra sak så det vill jag gärna dela med mig.

snappcar 02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up