Tips på ett sätt att verkligen fynda!

swop 01swop 02swop 03

Min fina syster Louise arbetar på Swop butiken i Malmö och fina Jane är skaparen bakom butiken och jag är så stolt över henne. Jane är en go go vän till mig och jag måste såklart besöka butiken som gör det så smart att fynda och det hela blir så bra för miljön. Att återanvända, skänka, byta och köpa begagnat är ju så bra. Här hittar du riktigt bra kläder till alla.

Jag gjorde några ordentliga fynd och självklart ska jag dela med mig! Så det återkommer jag med. Just med barnkläder tycker jag är så himla bra för barn växer ju ur dom så fort. Eller hur många ggr har det inte hänt att man beställt något och sen inte orkat returnerat det för att det inte satt som du ville eller inte var i rätt storlek till sig själv. Jo jag har varit ganska mycket sån. Men då är det så bra då man kan lämna in det på ett ställe så att det kanske hittar en ny ägare. Samt så kanske man hittar något nytt fint som någon annan tröttnat på. Ja jag tycker det här nya som Jane gör är jättesmart!

Besök butikens facebooksida här.

0 svar på “Tips på ett sätt att verkligen fynda!

  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja du kanske vill starta egen butik en dag?! 😉 Hon ska ju börja med fler butiker så kanske vill du öppna en hos dig hihi.

   Svara
 1. daddyliving säger:

  Jag håller med, fantastiskt sätt att shoppa, och så hållbart 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up