Överraska när dom minst anar det!

sylvanian families 00

Ja det är allra roligast när folk inte har någon aning om att en överraskning väntar. Då är det extra kul att se hur förvåningen växlas till spänning. Denna gången överraskade jag honom med en picknick bil från Sylvanian Families. Han har några familjer sen tidigare. Här är några som fått behålla sina kläder på ha ha. Allt ska annars gärna av. 🙂

sylvanian families 01 sylvanian families 02 sylvanian families 03 sylvanian families 04

Jag efterlyser fortfarande julklappar i sista sekunden? Till vuxna då för barnen är klara. Vilka sidor? ♥ Fan sen är jag sugen på att julbaka. Hmm.. det får vara något enkelt tips?? Jag är ju så dålig på det med att baka osv. Men nu är Isak så stor att man får börja med sånt. Fast tack och lov så gör dom ju mycket på dagis. Imorgon ska jag till Malmö och julpynta med barnen och några goa vänner. Kul ska det bli!

0 svar på “Överraska när dom minst anar det!

 1. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma säger:

  I år tänker vi bara ge kort till de vuxna och sen tänkte jag köpa en sådan där julklapp med välgörenhet. Lite annorlunda saker finns ju på coolstuff kanske vore nåt att spana in? Hoppas du hittar vad du söker iaf.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja fast jag menar inte vuxna vuxna. Eh för mig är fortfarande dom runt 18-20 barn haha andra köper jag inte heller till. Men det är ju ändå vuxenjulklapp och tror inte tex min syrra skulle uppskatta välgörenhet då hon är helt pank och arbetslös. 😉 Men det är en jättefin gåva annars. Jag tänkte göra något sånt själv till mannen då vi inte brukar köpa till varandra så kan man ändå ge något sådant. Jättebra!
   Tack för tipsen!!

   Svara
 2. Vivi säger:

  Bluebox.se och Coolstuff tycker jag har riktigt bra julklappar! 🙂 Vad det gäller bakning kan jag tipsa om Mozartkulor, du behöver bara choklad, mandelmassa och nougat 😉 Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up