Sovmorgon, migrän, 11 år av sorg och så glädje över nya företaget.

Dagen började med en välbehövlig sovmorgon. Äntligen blev det lördag så jag kunde få lite sovmorgon då barnen inte ska till skolan. Snart är det dessutom sommarlov även för barnen.

Trots att jag fick sova lite blev det segt. Har haft början till migränp sen igår så det blev bara lite lugn cykling på gymmet idag. Men tack och lov så är huvudvärken borta nu ikväll.

Dagen blev iaf inte alls som planerad då jag haft så mycket huvudvärk och jag som skulle ut till mamma och lägga blommor då det är hennes årsdag. Kan inte fatta att det gått 11 år. Vissa dagar som jag tänker på det kan det fortfarande komma tårar. Men ikväll orkar jag inte. Ibland får muren upp och så går man vidare. Men en smärtsam sanning om livet kan komma upp då och då.

Tack syrran för du gjort så fint där ute! 😘 🥺

Sen är det mycket nu! Jag och mannen har startat ett företag som vi nu håller på att bygga upp. Nu på sommaren har vi dessutom extra tid att lägga ner så det känns himla skoj. Men oj vad mycket mer det är att tänka på. Ja jag som haft en massa olika företag. Ha ha någon frågade mig. Jaha igen? Vad nu då? Ha ha. Men det är så kul! Och jag älskar när man får utlopp för sin kreativitet. Men just nu står vi och stampar på fotografiet. Men har startat en instagram och facebook så länge men det är mycket som ska göras med ny hemsida och logga för den vi har ska göras om. Men kolla gärna in sidorna.

På facebook heter sidan MA ELITE och på instagram heter den ma_elite_ om du är nyfiken. 🙂 Men som sagt så är det under konstruktion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.