Skit migrän!

image

Imorgon är jag den första som ringer vårdcentralen! Ligger just nu i sängen med migrän med en skrutt som klänger på mig. Men tack och lov för att svärmor ville ta en av ungarna och Isak ville stanna.

Dagen har gått sådär pga detta då jag redan imorse hade lite småont. Typiskt att det skulle hända då jag skulle intervjuas av Felicia som skriver en bok vars namn jag inte kommer på då jag känner att jag vill kräkas när jag försöker tänka och komma på vad den heter. Men just det “Generation uppkopplad” kom jag på nu. Det är alltså huvudvärken som gör mig off.
Hon måste ha trott att jag var lite efter för jag var långt ifrån som jag brukade.

Jag är också trött på att prova det ena och det andra själv. Utan vill få någon medicin som kan hjälpa mig för jag fattar att den är tillbaka för att stanna.

Jag fick mitt första migränanfall i högstadiet. Redan i 7:an. Har haft det till och från tills jag blev gravid med Isak och har i stort sätt sluppit i ca 3 år. Och såklart skulle det komma tillbaka igen. Och denna gången känner jag att jag måste få hjälp på riktigt.

Någon annan som lider av migrän? Tips eller bara dela med er av era erfarenheter. Gärna!

0 svar på “Skit migrän!

 1. erikas säger:

  Har haft migränanfall några gånger. Min mamma har haft det väääldigt ofta. Hon fick till slut utskrivet nån medicin som hon måste ta varje dag, sen hon började med dom för ca 1 år sedan så har hon inte haft migrän nån gång! Minns dock inte vad dom heter, kan höra mä henne i morgon om du vill?

  Vila nu gumman <3 Kramar!!

  Svara
 2. Christine säger:

  Usch jag lider med dig. Jag lider av migrän sedan tonåren så vet precis hur du har det. Finns en nässpray som heter Zomig nasal som är receptfri. Snordyr men värd varenda krona. Har fått migränmedicin utskriven men inget har hjälpt så bra och så fort som den sprayen .
  Lycka till och krya på dig!

  Svara
 3. Therese säger:

  JA! Fy sjutton alltså! Jag blir hjälpt av Oriptan på Apoteket men MÅSTE ta Primperan mot illamående tillsammans med den! HOPPAS du mår bra snart! KRAM ❤️

  Svara
 4. Tommy säger:

  Fy fan för migrän.

  Nu var det ett tag sen jag hade ett riktigt migränanfall , vilket jag är glad för.
  Jag har lidit av migrän sedan jag var 12 år och det har bara blivit värre med åren dessa migränanfall.

  Jag käkar blodtrycksmedicin dagligen mot min migrän, och det har hjälpt mig extremt mycket , när dom äntligen fick rätt på dosen.

  Svara
 5. Petra säger:

  Jag hade kraftiga migränattacker och inga mediciner hjälpte. Efter mina graviditeter fick jag ryggproblem och gick till kiropraktor. X antal behandlingar senare var både ryggvärken och migränen borta:-)
  I mitt fall hade migränen att göra med att kotor i rygg och nacke inte låg rätt.

  Idag mår jag super.

  Hoppas du hittar rätt medicin för din del och slipper detta snart.

  Svara
 6. Carola L säger:

  Jag lyckas avbryta med medicin innan det bryter ut tar jag i tid funkar dubbla Ipren. Har inte haft ett anfall sedan 2005 då jag var gravid. Min migrän försvann när jag blev gravid med ettan 1997 och var borta till dess jag väntade trean 2005. Då hade jag flera anfall. Zomig fick jag då och det fungerade hyfsat. Alla mina barn har migrän. De var 6, 11 resp. 7 när de hade sina första ordentliga anfall, men det är bara äldsta som har regelbundna anfall. Dubbla Ipren har funkat till nu, men nu måste vi nog byta – hon är 16.

  Hoppas du hittar något som funkar.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.