Mellofest med redaktionen i samarbete med Coop!

Det var en helt fantastisk helg i Stockholm! Svårt att sammanfatta mig kort men annars blir det mer i fler inlägg helt enkelt. Allt för föräldrar hade bjudit in mig, min sambo och en massa bloggkollegor. Bloggkollegor vilka jag aldrig hade träffat. Vi åkte upp redan på fredagen för när jag rest tidigare så har det alltid känts stressigt. Även om jag reser med flyg till Stockholm från Malmö/Skurup så tar det på krafterna. Jag tycker det är så otroligt kul att träffa nya människor och så många olika personligheter men en sak hade vi gemensamt. Den ödmjuka sidan gick som en tråd genom rummet.

Coop var huvudsponsor. Dom hade dukat och pyntat ordentligt inför denna fantastiska melodifestival fest. Du kan vinna en egen FET fest. Mer info om det längst ner. Men först lite bilder. Jag är så tacksam för att vara en del av Allt för föräldrar familjen och nu känner jag att det verkligen känns som ett rätt val när jag flyttade över till en bloggportal förra året och just denna bloggportalen. ♥ Det ska du veta  Emilia. Som är den helt underbara redaktionschefen. Jag kan varmt rekommendera alla att flytta hit! Det är ingen vanlig bloggportal, utan här blir alla sedda. Och det är som en stor mysig familj!

aff coop mello 01
Jag och min sambo som i bloggen kallas M. Sen har vi vackra Emelie som jag äntligen fick träffa IRL. Hon har jag har en massa spännande planer på G. Hon hade med sig sin man.
aff coop mello 02
På första bilden har vi en super trevlig tjej som jag har för mig ska flytta till AFF, hon är iaf också ambassadör för AFF. Tillsammans med en nyfunnen vän Erika som är en helgo tjej man bara vill kramas med.
På andra bilden har ni Emma Lou som är praktikant på AFF och tillsammans med söta och goa Atousa Pink.
aff coop mello 03
Här har vi några fler super coola tjejer som kom. Superqinnan, Miss Agda, Föräldrafitness och Ida Maria.
aff coop mello 04
Det bjöds på bubbel, snacks, och ekologisk mat från Coop. Vi hade även en frågetävling med hjälp av Festival Appen. Super skoj och del livade upp hela stämningen! Emilia är en cool, framåt och en perfekt värd att hålla i det hela. Tack fina och alla andra som var delaktiga!

aff coop mello 05 aff coop mello 06

Det bästa är att även DU kan vinna en helkväll – under finalen den 8 mars kan det komma ett helt gäng med festivalsugna människor hem till – dig!

Så här gör du för att vara med i tävlingen:

  • Lägg upp en bild på INSTAGRAM som visar hur det ser ut hemma hos dig när mellostämningen är på topp!
  • Skriv en kort motivering samt ange bostadsort. Hashtagga med #coopsverige #totalfestival #melfest och #affmello
  • Tävlingen avslutas tisdag 11 februari och vinnare väljs onsdag 12 februari.
  • Glöm inte bort att du måste ha öppen profil på Instagram för att vi ska kunna se ditt bidrag!

0 svar på “Mellofest med redaktionen i samarbete med Coop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.