Om diskmaskinen lägger av så blir det så här!

disk 01

Och det är inte det enda som lagt av här ska jag säga ha ha men mer om det sen! Nu till hur det ser ut här hemma. Och idag har jag gäster vid k 13-14 tiden men med Isak hos svärmor ska jag nog hinna en de här hemma. Efter att diskmaskinen hakade upp sig och inte ville diska så tog det 2 dagar att leta och hitta felet. Jag rensade och kollade och slog av ström och läste manual. Till slut hittade jag felet. Nedan rackare hade fastnat i avsloppsslangen där den går ihop med vasken. Envis jävel är jag och med tång fick jag ut den och nu går maskinen som en klocka. Nu ska den bara fyllas med disk med! 😉

diskmaskin 01

Men det är ju som dom säger “Olyckor kommer sälla ensamma”

0 svar på “Om diskmaskinen lägger av så blir det så här!

 1. trollet säger:

  Vad är det för något?? Så där ser min diskbänk ut allt som oftast för jag har ingen diskmaskin=))

  Svara
 2. Tommy säger:

  SV: Ja det var kul, men samtidigt har jag kommit i från detta med att gå ut och festa, jag kommer inte in i riktig stämning och tycker inte alls det är lika kul längre!

  Men så kul att kolla på folk 🙂

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Jag känner precis som dig! Mest kul att titta på folk! 😀
   Samtidigt har jag också varit där att jag varit trött på festande och ja det är jag väl fortfarande. Det där tungt festande. Men samtidigt har det varit en mycket vit tid här då man varit gravid och fött barn osv. Nu vill man ju festa lite. Men inte som för. Liksom middagar och mys med vänner hemma hos vänner.
   Kram!

   Svara
 3. Virriga Vero säger:

  En redig kvinna reder sig. Eller hur sägerman?
  Vi var utan diskmaskin i 1,5 år när vi flyttade in i lgh. Ungdomarna fick diska sitt efter varje middag och det funkade, men det var ju inte roligt.
  Nu har vi diskmaskin och det är förbannat skönt. Vill aldrig göra mig av med den.

  Svara
 4. Znogge säger:

  Så skönt att du hittade felet! Diskmaskin vill man verkligen inte vara utan. Har liksom vant sig vid den servicen…

  Svara
 5. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma säger:

  Diskmaskin klarar man sig inte utan. Jag hade också en diskmaskinsinsidens för ett tag sen, jag höll på att gå under, men vi fick igång maskinen till sist som tur var. Hur överlever man utan den liksom? Skönt att du med lyckades och helt själv med. Vi var inte lika duktiga fast att vi hade kunnat klara det själva när vi såg vad servicegubben gjorde med den ;-). Nåväl man lär sig hela tiden. Nu håller jag tummarna för att denna olycka kom ensam.

  Svara
 6. Mamma till William och Wilma säger:

  God kväll vännen..Ja efter en veckans wabning med krassliga barn så blev man krasslig själva men blir ändå jobba i morogn om man inte blir värre så klart..Ha en fin kväll fina du..Inget skoj när maskinen pajar blir så mycket disk..kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.