Olyckor kommer sällan ensamma! + uppdatering

image
Smygfoto från olycksplatsen. M med rutig jacka på huk och kollar till den skadade.

Klockan 16:00 en timme innan jag slutade jobb. Då ringde det på dagis och dem sa att Isak fått kokade vatten över sig och jag skulle komma så fort som möjligt! Att vi sedan också skulle åka in och kolla upp det hos en läkare.

Jag ringer M och säger att vi får mötas upp då vi får ta bilen till vårdcentralen. Jag skyndar till dagis och M skyndar sig med för att hämta honom. Och vad händer? Jo M är med i en olycka på vägen för när han svänger in på en väg så hör han pang så har en cyklist kört in i honom. <— Tidningen igen! 😉 Skämt och sido..

Så nu väntar man på vad nästa grej ska vara?! Olyckor brukar ju inte komma ensamma.

Jag avslutar så klart med att säga att vi behövde inte åka in med Isak för det var inte så allvarligt ändå och olyckan sambon var med om kunde varit värre med trots 2 ambulanser och en polisbil som kom.

Så med detta hoppas jag turen är på väg att vända!

___

Uppdaterat! Såg att flera undrat så skriver ett svar som jag också skrev på facebook om hur det gick till dagis.

“Ja det var ju inte så allvarligt men jag var ju jätte orolig först. Men sånt ska inte hända och dagis fröken sa också att det varit någon som brutit mot regeln och tagit ut sin kopp te på bänken som man inte får och Isak hade dragit ner koppen över sig. Dem kommer så klart ha möte på dagis om detta då sånt inte får hända och speciellt då dem till och med har en regel om det att inte ta med kopp kaffe eller te ut! Tack! Det kunde ha gått värre och antagligen hade det inte varit helt nytaget te då fröken också fick lite över sina händer då hon precis försökte rädda situationen men tydligen tillräckligt varmt för att hon tyckte vi borde kolla upp det men när jag väl ringde så sa dem att det inte är lönt att åka in om det “bara” är första gradens brännskador att det är först när det blir andragraden och med blåsor man får åka in för att kolla. Isak verkar läka det själv väldigt fort men gud vilken bild jag hade i huvudet på väg till dagiset! :(“

0 svar på “Olyckor kommer sällan ensamma! + uppdatering

 1. anna säger:

  haha eller hur och man använder la tandtråd den första tiden sen slutar man med de och då tjatar dom igen 😛

  usch för olyckorna men tur att det gick bra med dom, usch sånt händer ju så lätt :/

  Svara
 2. Junitjej säger:

  Vilken tur att det inte slutade värre!!

  Svar: Nä, det har jag inte. Men det skulle vara väldigt roligt!! Dock vet jag inte om jag själv skulle orka att ordna en bloggträff.

  Svara
 3. Marie-Louise säger:

  Nej men nu räcker det väl med olyckor tycker jag. Tur att lillskrutten inte hade bränt sig så illa. Kram fina

  Svara
 4. Tina säger:

  Men usch vilken otur ni har haft idag. VIlken tur att det gick bra torts allt med både isak och cyklisten. KRAM!

  Svara
 5. vuxenmamman säger:

  Men kära nån……hur kan något sådant få hända på dagis? och stackars M? Tur att det inte blev värre för ngn av dom.

  KRAM

  Svara
 6. sussi säger:

  oh herre gud..
  men tur i oturen att de gick förhållandevis bra.
  kram till er alla..

  Svara
 7. Charlie säger:

  Aw vad söt du e! Ja se till o hoppa upp på hästen igen! Blev det ngt schema som gjordes? Let me know om det är ngt jag kan hjälpa till med!

  Kmr och lägga upp ett nytt Atkins schema i dgrna steg 3

  Puss

  Svara
 8. Popprinsessan säger:

  Men fy! Vilken tur att ingen av olyckorna fick värre konsekvenser! Undrar också hur I kunde få vatten över sig på dagis?
  Och vad kul med reportaget i tidningen, synd att jag missade det!
  KRam!

  Svara
 9. Annika - drömmen om 11 barn säger:

  Oj… tur ändå att det verkat gått bra för både isak och cyklisten! 🙂

  Sv: Nejnej du behöver inte alls känna dig skyldig! 🙂 Det inlägget skrev jag mest för att klargöra för alla de ca 25 personer som den senaste veckan skrivit negativa kommentarer utan att lämna varken mail- eller bloggadress. De har alltså skrivit saker som att jag är egoistisk, dum i huvvet, löjlig, patetisk osv för att jag har en dröm om en så stor familj. vissa tycker att ALLA ska ta sitt ansvar och sluta skaffa barn för det är vårt ansvar som människa eftersom jorden är på väg att överbefolkas, och vissa tycker helt enkelt att man inte ska skaffa mer än max 2 barn. så nej, jag tror inte att någon av dessa människor är du, så du behöver inte känna dig “skyldig 😉

  Svara
 10. Linda-Mamma till Alfred säger:

  Men ÅH vad hemskt båda olyckorna!att få kokande vatten över sig är ju inget som får hända på dagis!jösses vad slarvigt!
  joråå ni grattade allt,tack igen!

  Svara
 11. Vivi säger:

  Oj vilken dag, det var tur att det ändå gick så bra som det gjorde med alla inblandade. Jag har själv fått nybryggt te över mig när jag var yngre och fick ligga till sängs med gladpack runt benen i ett par dagar. Hoppas han läker fort ! Nu i helgen ska jag försöka få ihop lite fler folk till bloggträffen, alla inlägg kommer handla om den och lite ny information kommer upp, inget stort men iaf 🙂
  kram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up