– Och det blev 2 vilodagar –

Ja det blev inte riktigt som tänk men säkert behövligt. Jag känner mig sliten och behövde verkligen en paus. Tack Amar du din hjälp så jag kan få vila lite och förbereda inför morgondagens kalas. Nä jag ska inte göra någon värsta grej. Varför ska det alltid vara så? Det blir ju så mysigt om man gör allt utan stress. Huvudsaken är ju att fira med de nära och kära.

Imorgon blir det först barnkalas för Isak och några inbjudna vänner till honom. Det är första gången vi bjuder in så han får fira med kompisar. Men känns som han är så stor nu. Det blir enkelt med korv med bröd och sen glass. Kanske blir det någon fiskdamm som önskat men den som kommer får se. 😉

Eftersom Isak inte ens kan läsa än och se i bloggen ha ha så kan jag avslöja att han ska få en större cykel. Också Spiderman. Han får även en Jake med skepp och bläckfisk som han tjatat om i oändlighet. Ja vad han önskar sig. Ja allt som ha med Jake och piraterna, Spiderman, Ben 10, Ninja turtles, Cars är väl rätt skoj med och kläder tycker han är kul men nog mest jag som önskar det till honom. Kläder till vinter i storlek 122. Men även skor. Hans fötter är 18,5 cm långt så det är väl 1,5 cm man ska lägga till eller vad det är.

Ja sen var det ju det här med träning. Jag har ju i stort sätt tränat varje dag. Igår sa jag till mig själv att det blir vila och idag tänkte jag gå upp efter att ha sovit ut och gått och tränat. Istället så njöt jag istället med Isak och mös och passade på att umgås. Just nu känns det viktigare och ja ibland prioriterar även jag bort träningen. Imorgon hinner jag inte heller då tanken var att jag skulle träna imorse då M kunde ta barnen men imorgon är det kalaset och allt därtill.

Så nästa vecka blir det nya tag. Dessutom ska jag göra en kroppsmätning så hoppas jag inte förstör allt i helgen nu hahahah. Men det ska bli grymt spännande att se resultaten!

image

Mina godingar på morgonen! Isak är den morgonpigga och Elias är den morgonsura haha. Så söta och så olika men Isak försöker trösta sin bror när han är ledsen på morgonen. Det är så gulligt att se hur han bryr sig om sin lillebror. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up