– Det är ingen vanlig dag för det är Isaks 5-årsdag –

För ca 5 år sen och 50 minuter sen alltså kl 20:51 fick jag äntligen ut Isak och i min famn efter 2,5 dygn kämpande! Den glädje, lycka, lättnad och kärlek hade jag aldrig tidigare fått uppleva. Kärleken till sitt barn slår allt och jag känner mig så lyckligt lottad till att få bli mamma och dessutom 2 ggr.

image

Igår firade vi Isak med barnkalas och sen firande av de allra närmsta. Tack till alla som kom. Det betyder så mycket att  ni tog er tid för Isaks skull. Man kunde se så glad han blev av de som kom.

Jag får berätta mer imorgon. Har en massa fina bilder som jag ska lägga upp. 🙂

Men en sak måste jag berätta att när han väckte mig tidigt på morgonen och frågade om det var idag som kalaset är och jag svarade ja varpå han helt lycklig och stirrig säger:
“Jamen jag måste ta på mig skjorta!”
Ha ha söta. Jag förklarade att det kan vänta då det dröjer några timmar till innan kalaset börjar och det är ju onödigt om den blir skitig. Efter det klär han ut sig till en pirat och kommer in igen och säger att han måste klä sig som en pirat då det blir Jake kalas. Ha ha han har ändrat tema typ varje dag om vad han ska ha för kalas.

Men lite försmak på bilder kommer här.

image

image

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.