Något verkar ju lovande iaf!

Eller vad tror ni? Sist jag kollade så skulle det regna till helgen men här nere i Malmö verkar det vara nya prognoser som ser väldigt bra ut! Över 20 grader på Söndag är inte fy skam. Kan vi äntligen få njut lite?

Lägesrapport här. Isak somnade redan tio i elva och mannen sover fortfarande. Jag har lock för vänster öra men känns okej i kroppen. Väntar på en kund som ska få sina naglar byggda och jag funderar på att fixa lite bilder på naglar att lägga upp i bloggen då jag lovat en tjej det! Fler som vill se nagelbilder? Eller min konstverk kanske man ska kalla det? Älskar att syssla med det och önskar jag kunde göra det på fulltid. Så himla skoj men nu hinner jag tyvärr inte med nya kunder utan får ta hand om mina stammisar.

0 svar på “Något verkar ju lovande iaf!

  1. Sojka framtid säger:

   @Znogge, Hoppas nu dem håller vad dem lovar! 😉

   Svara
 1. malin säger:

  hoppas verkligen att det där stämmer 😉 hehe!
  Usch hoppas det blir bra snart så du får träna igen och promenera.. vädret är ju s vackert om dagarna nu och man vill inte missa :/

  Svara
 2. Jeanette Ståhl säger:

  Tack för väderleksrapporten. jag tänker lita på den till 100% för den passade mig. skulle vara kul att se lite bilder på dina konstverk. vilken härlig blandning du har på dina inlägg. trivs verkligen med att titta in på din blogg. ha en mysig helg!

  Svara
 3. Angelica säger:

  Ska vara sol och mellan 18-24 grader i göteborg med. Hoppas att det stämmer. Med mig är allt kanon.. Lite öm bara.. Fyllde mina läppar lite mer idag.. 🙂 Men super nöjd. Hoppas att du har en mysig lördag-kväll 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up