Jo då jag lever!

Men förkylningen hade ett stadig grepp om mig igår så jag tyckte mest synd om mig! 🙂 Fick lite besök som gjorde att jag tänkte på annat än bara mig själv och somnade till Avatar och blev sen skickad i säng. Gott sov jag ska jag tala om! Fast varje morgon nu vaknar jag med lock för örat och det tänkte jag fixa idag med revaxör och sen spola men vad händer? Jo ännu mer lock. Skulle nog legat med medlet längre. Hatar lock för örat. För det ska väl släppa direkt när jag spolar liksom? Jag får nog göra om det. Skulle tagit det mot natten istället för det är ju inte lätt med en liten här hemma att gå med huvudet på sned eller ligga i soffan.

Idag känns det en aning bättre i kroppen men sämre i hals och luftvägar. Känns trist när man planerat att göra så mycket och så blir det inte av. Men lite har vi ju gjort igår tack vare att vi fick besök. Besök är ju lite lättare än att man måste ta sig någonstans. Sen bryr sig inte min kollega Frida att jag inte är dunder social eller att jag vräker mig på soffan. Skönt med såna personer!

Jag har miljoner saker att blogga om men just nu får jag prioritera familjen. Men inte länge till! 😉

Kram ♥

0 svar på “Jo då jag lever!

 1. Ingiz säger:

  Ja, den där förkylningen bor här också. Liten har haft över 39 grader i natt och jag har lite förhöjd temp.

  Men du? Revaxör är väl när du har lock pga en vaxpropp? Stoppet när man är förkyld beror på svullna slemhinnor ofta i gången mellan näsa och öra. Det som brukar hjälpa är avsvällande nässpray i maxdos.

  Lycka till!

  Massa kramar

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @Ingiz, Men vaddå, nässpray i näsan? :O
   Ja jag tror ju att jag har vaxpropp men det kanske inte är det. Men jag är inte alls stopp i näsan. :/
   Men fy, krya på er!

   KRAM!

   Svara
 2. Ingiz säger:

  Jo när man är förkyld så svullnar slemhinnorna och gör att trycket blir högre och man får lock för öronen. Ibland när man är förkyld och snyter sig så kan man höra hur locket för öronen släpper. Du behöver inte vara täppt för att slemhinnorna ska vara svullna – det kan de vara ändå 🙂 Det låter lite lustigt att använda nässpray när det är örat som man hade problem med men jag lovar att det hjälper om det har med förkylningen att göra.

  Och är det av förkylningen och inte en vaxpropp så funkar avsvällande nässpray (inte koksaltlösningar – de har inte riktigt samma effekt tycker jag).

  Det jag tänkte var att funkar inte revaxör så kan det ju vara slemhinnorna.

  Men prova revaxör igen och funkar inte det kan du ju prova nässpray.

  Krya på dig gumman och lycka till med örat! <3

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   @Ingiz, Tack så mycket! 🙂 Det var nog vaxpropp ändå för jag gjorde om det och då släppt det! Skönt!

   Kram och tack!!

   Svara
 3. Kenneth säger:

  Krya på dig.. Var försikt med revaxör jag höll på en gång o det sluta med att jag fick åka till VC o spola örat för jag hade fått en vaxpropp o den åkte in istället o jag blev döv

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up