Lyckat möte i Danmark!

danmark k01danmark k02

Ja det blev ett lyckat möte igår i Danmark. Man kan verkligen säga att det är en kontrast till vår lilla by utanför Malmö. Lite nostalgi över det hela då jag faktiskt arbetat i Danmark 2 ggr.

Ja det första man möts av i Danmark är ju Tivoli. Vilka minnen man har och nu när det närmar sig jul är det ju snart dags att åka dit och njuta av all belysning och juliga stämning.

danmark 04danmark 03danmark 05

Vi möttes på The Royal Cafe i Köpenhamn. Ett mysigt och ljudligt kafé. Riktigt den där känslan när du går in i en reklamfilm men en massa myller av snack och ljud men på ett mysigt sätt. Väldigt bra med en massa ljud när man tar med sig småbarn. För Elias var minsann med men han skötte sig bra. Bara det att han inte ville sitta still. Men vem vill det när det är så mycket att titta på och vackra kronor i taket.

Det vackra stället hade också god mat och smörreböd och Hyldeblomst som är en typisk dansk dryck som dom är stolta över. Just smörrebröd har vi ju liknande men det slår ju inte danskarnas. 🙂

danmark 06Ha ha som ni ser så ser inte mitt bord lika vackert ut! Japp det syns att man har Elias med sig. Men jag fick ätit min goda mat med lite hjälp med Elias. Men tro mig han sov gott efter denna resan!

Och mötet gick så bra att det betyder lite jobb för mig. Det här verkar gå åt precis det hållet jag vill och det känns verkligen roligt och precis det jag vill göra.

 ♥

0 svar på “Lyckat möte i Danmark!

  1. Malin säger:

    haha jaa så är de ju.. härligt! ser gott ut! vad är det där röda runda på brödbiten? ser ut som ett äpple men jag antar att de inte är så 😉 lampan gillade jag skarpt.. såg på en annan blogg att det börjat pyntas inför jul på gatorna redan.. mysigt!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.