Kaffe NU??!!

Jo då här sitter jag och dricker kaffe kl 22:00 på kvällen. Allt för er mina läsare för att jag ska orka slänga iväg några rader nu. Som ni märkt så har min blogg inte varit sig själv riktigt idag. Ja ni vet flera inlägg än vad det just varit idag. Men jag menar ni fick ju ett lite längre bildinlägg iaf i morse. 😉

Men det finns en förklaring. Jag var på ett möte i Danmark. Ett väldigt trevligt möte som jag blir helt uppstirrad av att tänka på. Så himla roligt. Ja det är ju precis sånt här jag vill göra! Men stackars er har ingen aning hihi… tyvärr kan jag heller inte dela med mig men det är bara att följa med så tids nog få ni veta mer och mer.

Ja så är jag nu. En riktigt jobbig och hemlig bloggare. Det kliar i fingrarna nu och jag vill bara jobba men nu har jag ingen ork. Vill ju hinna med er lite. Sen ha jag hållit på att försöka förstå hur jag gör faktura på datorn. Bara en sån sak och pillipill innan det blir rätt. Jag lyckas alltid klydda till det innan allt faller på sin plats men det är väl tur det att det alltid löser sig och ofta väldigt bra!

Nä, nu blir det mer kaffe så jag kan svara på lite kommentarer innan sängen kallar! Puss & kram.♥

0 svar på “Kaffe NU??!!

 1. Natalie säger:

  Hej vännen!
  Så spännande och jag vill ju så gärna veta. Men får väl vänta 🙂
  Stora tjejen blir 12 i januari och lilla 9 veckor igår 🙂
  På tal om ljus så får du komma hem och lukta eller bjud hem mig på kaffe 😉 såååå kanske jag tar ett med mig 😉

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   JA vi ska ju ses! 🙂

   Fast jag vet inte vilken dag. Vad tycker du?

   Måndag kanske? Så bjuder jag på kaffe och något till. Fast Isak kommer vara här med? Annars kan vi ta en annan dag när han är på dagis eller det kanske kvitta?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.