Jobb, slit och glasögon!


Helt slut! Nu känner jag mig helt trött och slut av denna arbetsvecka och ännu är där en jobbdag kvar! 🙂 Vet inte vad som är lugnast, en dag med barnen eller en dag på jobb?? Haha.. Har jag bara en ledig dag på en vecka orkar jag inte mycket utan kroppen vill bara kasta sig i soffan! Imorgon ska jag vara på jobb kl 6. Ha ha känns typ mindre kul men det ska säkert gå bra! Bara jag lägger mig i tid! 😉

Just det! Var ju hos optikern i veckan och kolla de synen. 2 steg sämre har min syn blivit och det känns ju mindre kul! I denna takt blir jag fan snart blind känns det som! Men 2 par nya blev det men ja jag får hämta de först vecka 35 har jag för mig! Hur överlever kag dit? Jag vill ha grejer helst igår!

Blev ett par liknande de jag har fast lite större samt ett par pilot. Kul med variation och jag kommer gråta av saknad efter mina Armani som jag har nu! Men jag vänjer mig väl. Har ju tack och lov 3 månader på mig att testa att de blir bra. Det är ju en stor del det här med glasögon som man ska ha på sig dagligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.