– Jo då, guldfisken här ja –

Jag har alltid haft dåligt minne när det gäller vissa saker och så minns jag märkligt nog vissa andra saker. Därför är det inte första gången man kallat mig för guldfisken. Ha ha…
Men till saken är att jag glömde skriva om gårdagens middag. Inte för att det är något livsviktigt så får jag ändå försöka hålla mig till det jag sagt. Det är också en sak till det här med att ha många bollar i luften och att älska lägga till en extra boll till och en extra boll och en extra. Ja till slut är det ju något jag glömmer. Jag är en sån som gärna tar på mig hur mycket som helst och det är en sån grej jag jobbar med mig själv att inte göra och att tänka igenom saker ordentligt innan jag gör de.

image

Men hmm till saken igen. Middagen igår gick jättebra och alla satt vid bordet. Vi fick lite facebook-moment och det var alldeles mysigt och alla fick berätta om vad de gjort under dagen. Mys!

Idag gjordes dock en repris och Isak hann somna i soffan. Men det blev ju samma rätt som igår så vem kan blame:a honom! Fast idag gjorde jag den lite nyttigare genom att ta halva eller mer än halva tallriken bara med sallad.

image

Mmm gott! Bara lite olja och salladskrydda på salladen! Så enkelt det är egentligen med en sån färdig påse sallad. Tror det blir enklare med sån här hemma oftare för det är något jobbigt med det här att hacka grönsaker. Det är ju egentligen inte så svårt men bara man tänker att man ska ha det till så låter det som värsta stora projektet. Så mer sallad till folket! Ha ha äh jag tror jag behöver sova. Skrives imorgon! Puss!

0 svar på “– Jo då, guldfisken här ja –

 1. Sofie säger:

  Haha känner igen det där. Jag “lider” av samma sorts minne =)

  Ja plötsligt händer det och man får till den där Facebook känslan.

  Kram

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ha ha najs att jag inte är ensam! 😉
   Ja haha plötsligt händer det som när man vinner på lotto. 😉 hehe
   Kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up