Jag vill bara kräka

Den känslan har jag varje dag. Jag har inte mått så här dåligt sen min mamma dog. Att smärtan sitter i hela kroppen och det gör ont enda in i själen.

Jag känner igen känslan som när någon har dött. Men ingen har dött tack och lov. Man undrar ju varför detta händer? Varför händer detta oss? Vad har vi gjort? Är det en prövning?

När jag jobbar klistrar jag på ett leende och det är skönt att försöka vara normal i allt det här. På vägen hem från jobb gråter jag i bilen för jag vill inte att mina barn ska se mamma ledsen för då rycker jag upp mig. När jag är med mina barn glömmer jag allt annat. De är ju mitt allt. De kan värma mammas trasiga hjärta. Det känns så skönt.

Igår hade vi så otroligt mysigt. Vi busade, lekte lego, spelade på surfplatta, hade för en gångs skull en trevlig middag (Isak klyddar en del med maten och testar mig), kollade film ja och sånt som vi brukar göra. Men när man mår dåligt så är man så mycket mer här och nu och man ser alla detaljer mycket mer klart. Man uppskattar allt på ett helt annat sätt.

Ja vad hände med att ta bloggpaus. Jag har fortfarande bloggpaus men kanske kommer det några meningar från mig ändå. Jag älskar att skriva av mig och utan skrivandet så mår jag inte bra.

Så vad gör jag nu när jag inte bloggar. Jo jag skriver för hand på ett papper. Gått lite tillbaka i tiden men jag kan inte skriva av allt här då det är alldeles för privat så det blir papper och penna till pennan nästan glöder. (Eller tills mamma får ont i handen, fan man är ju inte van att skriva för hand he he).

Känns bättre när man kan skriva av sig. Mamma sa alltid till mig att skriv, skriv när du inte mår bra för så gjorde hon. <3

10 svar på “Jag vill bara kräka

 1. Fröken M säger:

  Skickar en stor kram!
  Jag vet inte vad som har hänt, men jag känner allt för väl till känslan av klumpen i magen.
  Jag hoppas att allt ska lösa sig – det att det kommer göra det !
  Du är stark och FANTASTISK, glöm aldrig det !!
  Kram

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Tack snälla! Blir så glad av alla stöttande kommentarer. Behövs verkligen. <3 Ska försöka komma ihåg det! Kram

   Svara
 2. Mia säger:

  Också gjort så, skrivit av mig massor, skriver fortfarande men i word, orkar inte skriva så mycket på papper med penna längre. Gör ont i hela mig när jag läser dina rader, inser att det är något stort o riktigt obehagligt jobbigt som hänt er, tänker bara fortsätt vara ni o tänk på barnen bara – de är det bästa ni gjort o är oskyldiga till allt o behöver värnas om än mer kanske nu än förut.

  kramar om (o önskar det var närmre så jag kunde göra mer lajv) puss

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Nä det är rätt jobbigt. Kanske skulle skriva det i Word istället. Värt att tänka på men samtidigt ha det tryggt på papper. Man kan ju iofs skriva ut det men har skrivaren på jobb och får väl ta det där istället. Jag skriver ju mycket snabbare på datorn.
   Dina ord känns så himla bra. Tack för allt stöd. Man inser när man läser så fina kommentarer så mycket det betyder. Kram

   Svara
 3. Jossan säger:

  Fina du…vet inte vad som hänt men det smärtar mig att läsa det du skriver.
  Vad det än är som hänt så hoppas jag att det löser sig till det bästa.
  Jag tänker på dig…
  Stora styrkeKRAM till dig

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Tack snälla! Ja mitt hjärta gråter och det är verkligen inte kul. Jag tror och hoppas också det löser sig till det bästa. <3 Tack snälla för ditt stöd! Kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up