Fy fan vad jag mår dåligt! Paus i bloggen! !!

Värsta som hänt mig hände idag. Fick ett samtal som knäckte mitt hjärta. Jag kan inte ta upp det här men det sjukaste har hänt idag och jag har tappat talförmågan. Asså jag fattar ingenting!

Jag bara gråter hur kan detta hända oss? Vi som verkligen kämpar för att göra det bästa för våra barn. Nu blir det paus i bloggen!

14 svar på “Fy fan vad jag mår dåligt! Paus i bloggen! !!

 1. Sofie säger:

  Nu vet jag ju inte vad som hänt men vi råkade ut för nåt för 1,5 år sedan som slog undan benen på oss totalt. Vi som gör allt för barn så hamnade vi i den harvan.
  Vill bara skicka miljoner kramar å styrka till er.

  Kram

  Svara
 2. Christina Frisberg säger:

  MASSOR AV KRAMAR MED TRÖST, VÄRME,KÄRLEK , MOD, STYRKA. <3 <3 <3

  Svara
 3. Anna Froby säger:

  Jag vet ju inte vad som hänt men förstår det är allvarligt eftersom du inte orkar skriva vad det är, jag har haft extrema motgångar så många och hemska på olika sett stt de flesta skulle ha fått under för länge sedan, tänk att det kommer bli bra eller i alla fall bättre det finns nästan alltid en lösning men ge det tid, hoppas du kommer igen ska inte säga starkare för vem fan vill gå igenom ett helvete för att ev bli starkare eller det som inte dödar dig gör dig starkare näääää usch men ta dig tid låt sig själv va arg ledsen osv som kommer det en dag när set blir lite lättare

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Tack! Betyder jättemycket att höra dina ord! Jag försöker vända det dåliga till någon positivt även om det är jobbigt. Det kommer ofta något gott hur det onda. <3

   Svara
 4. Mia säger:

  tänker på er alla och hoppas allt löser sig, satte pepparkakan i halsen när jag läste igår, blev rädd o började leta efter ditt nummer men så kom jag på att det nog räcker med ringanden nu vad som än hänt så jag skrev några rader från jobbet (som är mitt nya hem nuförtiden känns det som) i stället.

  Kramar om o skickar goda tankar er väg, kram till M o pojkarna också ♥

  Mia & Leslie

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up