Jag ser ändå fram emot julafton & IRL tankar om vänner

Julafton närmar sig verkligen med bara 3 dagar kvar. Jag har inte riktigt hamnat i julstämning. Har du? Kanske för att det händer så mycket i mitt liv. Klumpen i magen finns kvar men jag vet att jag är stark och inget ska bryta ner mig och min familj.

Jag tycker också bloggen har fått en helt ny innebörd för mig. Ett sätt att ändå ventilera mig. Jag älskar verkligen att skriva och ni läsare betyder mer än ni tror. Jag tror inte man inser det när man går in och läser en massa bloggar och lämnar en kommentar eller 2. Det värmer så bra i hjärtat.

Ibland kan man känna sig så ensam trots att man har många omkring sig men jag har fått det så bekräftat att jag har så många stöttande vänner omkring. <3

Jag pratade med en vän om det här med sociala medier. Att man knappt ses men det betyder ju inte att man tappat kontakten. Utan man läser ju och följer varandra på sociala medier så egentligen har man ju fortfarande kontakt och det är ju bra när man har full rulle och ont om tid.

Men den här vännen sa att hon trodde detta var en fas. Kanske det. Jag har bestämt mig för att träffas mer IRL. Det är så mycket viktigare. För man delar ju inte allt på sociala medier så blir ju inte riktigt att man ventilerar sig till sina närmsta vänner. Tänk förr när man satt och drack kaffe och bara pratade. Man hade ju så mycket att prata om. Jag undrar om man har lika mycket att pratat om nu när man ser allt på Facebook. Fast återigen så tror jag man har mer att prata om än vad man kan tro. Pga att man inte delar privata saker och inte allt.

Skulle jag blogga om allt så hade jag nog fått sitta dygnet runt. Många tror ju det om bloggare att det är det enda de gör och att de blottar hela sitt liv och det enda man gör är just det som skrivs om i bloggen. Så är inte fallet.

image

6 svar på “Jag ser ändå fram emot julafton & IRL tankar om vänner

 1. Jenny Lilja säger:

  Hej!
  Varit dålig på att följa bloggar ett tag, men nu ska jag bli bättre på det. Vet att du kämpar och du e så himla fin. Ta det lugnt bara så du inte rusar rakt in i väggen. *kram*

  Svara
 2. Christina Frisberg säger:

  Jag har massor av vänner 🙂 och de berikar mitt liv allihopa fast på olika sätt, jag har ett litet gäng på 5 vänner som jag haft sedan många år och de betyder oändligt mycket för mig någon pratar jag nästan dagligen med någon träffar jag för en fikadate eller en weekend då allt vi går igenom pratas igenom , vi finns för varandra i ur och skur vi har varit osams men finns ändå kvar för våra grundvärderingar är vi så säkra på och vi betyder så mycket för varandra, så vänskapen är livslång 🙂 <3
  Jag följer några bloggar som jag tycker ger mig något några som bloggar om annat än YTA utan det är själ och hjärta och smärta precis så som livet är för oss alla, det berikar mig också så vet du g´fina tjejen Ann-Sofie jag läser kanske inte varje dag men nästan och tänker fortsätta med det för du är en riktig människa utav kött och blod med ett stort hjärta för dina medmänniskor.
  Var rädd om dig vännen 🙂 <3 Vi ses i cyberrymden 🙂

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Åh vad jag blir rörd Christina! <3 Det värmer mitt hjärta med! Ja jag är rätt så trött på det här med yta faktiskt även om jag gillar skönhet och ta hand om sitt yttre men så är jag väldigt lite ytlig. Jag är inte materiel av mig och tycker det finns viktiga saker. Jag är nöjd så länge jag har tak över huvudet, mat på bordet och en frisk familj. <3 Allt annat är överflödigt. Och det enda jag vill ha pengar till (förutom nödvändiga räkningar) är pengar till resor för att uppleva mer med familjen och se barnen uppleva saker och få umgås med mina barn och min man. Det räcker gott och väl!
   Vad mysigt att läsa om din vänskap. Man ska ta hand om sina vänner! <3 Man ska dela vad man tycker om de. Sprida komplimanger och kärlek. Kram <3

   Svara
 3. johanna säger:

  Jag tror att man har minst lika mycket att prata om när man ses IRL som man skriver på bloggen. För som du säger kanske man inte blottar allt allt och kanske inte alla ens vänner läser ens blogg. jag vet att många av mina inte gör det.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Nä men precis! Dock delar jag mina inlägg på Facebook och de flesta läser ju där och de flesta läser min blogg men oavsett så har man ju faktiskt massor att prata om ändå! 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up