Eye-opener, family & happiness!

Vissa saker i livet gör att man helt plötsligt blir så mycket mer tacksam för allt. Förr gjorde jag alltid en tacksamhetslista och det kommer nog upp en och annan i min blogg framöver. Det får en att bli påmind om hur bra man har det. Inte tar saker för givet och helt enkelt blir mer tacksam.

image

Idag är jag otroligt tacksam över min fina familj. Hur vi är så duktiga på att hantera olika saker. Hur bra vi är på att prata med varandra och lösa saker.

Jag är tacksam över att vi är friska allihopa.

Jag är tacksam över att jag har 2 helt fantastiska barn som jag älskar över allt annat.

Jag är tacksam över att jag har en helt fantastisk man och vi kommer bara närmare varandra och blir starkare tillsammans ju mer vi går igenom genom livet. Man kan brytas ner eller så väljer man att bli starkare.

Jag är tacksam över allt som händer oss trots att det även händer väldigt trista och smärtsamma saker i ens liv. Men gud (eller vem det nu kan vara) väljer ens prövningar och det är bara att ta det och kämpa.

Sen är jag också tacksam över alla mina läsare för ni är de underbaraste helt enkelt. Ni påminner mig om min styrka och allt ni skrivit till mig ska jag tänka på och ni skriver så fina saker till mig här, på mail, Facebook och Instagram (@sojka.nu) puss och tack för alla styrkekramar!

6 svar på “Eye-opener, family & happiness!

 1. Jenny Lilja säger:

  Hej igen!
  Hur tänker du när du gör en tacksamhetslista?
  Har du ett antal du ska försöka komma på, eller är det bara detta som faller dig i tanken JUST NU!

  Kkkkrrraaaamar från Öland! 😉

  Svara
 2. Diana säger:

  Jag kör min måndagslista full av tacksamhet varje måndag, varje början av veckan för att starta veckan full av tacksamhet och kärlek för vad man har. 😀 Klart du ska börja, det ger mycket. Man blir tvungen att sätta sig ner och tänka igenom ens vardag, liv, dag. Mycket givande.

  Men du, hoppas allt är okej med er, man blir lite smått rädd över vad som kan ha hänt när man läser dina inlägg på FB. Jag hoppas innerligt att du mår bra, att alla i familjen har det bra och är friska och krya! Önskar dig den bästa julen ni kan få, dom bästa dagarna i ert liv och ett långt liv full av kärlek och framgång tillsammans allihopa som en stor, fin familj. Det är min önskan/julklapp till er.

  Ha en fin dag. <3

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja jag gjorde ju sån tidigare med men då jag fick väldigt många följare så kände jag sån press på mig att göra den varje vecka men man kanske kan göra en i mindre skala utan press.
   Tack snälla för alla dina fina ord! Du gör mig helt rörd! <3
   Hoppas ni också får en lika fin och mysig jul! Kram <3

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up