Idag har jag inte gjort mycket…

Var ute en kort runda och förbi Hemtex. Kanske blir gardiner därifrån ändå. 🙂 Med tanken på mönstrad tapet så blir det nog ett par enfärgade gråa därifrån. 🙂 Ska bara få godkännande av sambon!

Imorgon ska jag till BVC för att visa sköterskan Isaks eksem som han har på kinden. Han har haft det ett tag och det vill inte gå bort. Får se vad hon säger och vad det är. Har kollat en del på saker barn kan få och det låter lite som Atopiskt eksem. Läs om det här. Jag hade eksem som liten och jag hoppas verkligen Isak slipper det. Mannen har pollen allergi och jag var väldigt överkänslig när jag var liten. 🙁

0 svar på “Idag har jag inte gjort mycket…

 1. weronica säger:

  ELin har haft svåra eksem alltid… jobbigt är det, Thea får eksem på kinderna på vintern som jag smörjer med Locobase heter salvan, Men det kommer när det är kallt o försvinner när det blir varmare.. Hoppas det löser sig!

  Svara
 2. Ann-Sofie säger:

  weronica: Men fy vad jobbigt! Jag är också helt fnasig i huden själv av vädret och mina händer kliar så torra dem är. Inga bra förutsättningar för Isak då hans pappa har super känslig hud med. Mycket värre med hans hud. Han måste vara noga med krämer, rakning osv för att inte få en massa hud reaktioner. Fick för oss att vaxa han på bröstet en gång och testade några ggr sen gav vi upp för utslagen blev inte mindre. =P

  Svara
 3. weronica säger:

  jag har oxå alltid haft eksem o har fortrande vissa perioder,, Det är ju bara att smörja smörja smörja.. Thea har inte heller onnt av sina eksem på kinderna så det är skönt. Minderm smörjer vi båda barnen med som mjukgöraande. Den är jättebra!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.