En bag full av nyttigheter!

IMG_4629

Jag brukar inte anmäla mig till så mycket saker. I början var det kul när man kunde testa saker i bloggen och folk erbjöd en gratis liksom. Nu är det snarare så att jag tar betalt och att jag bara väljer ut ett fåtal som jag verkligen gillar eller kan stå för eller om det är ett riktigt bra uppdrag. Jag vill ju inte min blogg ska drunkna i reklam. Dock skriver jag och länkar till grejer jag tycker om som jag inte alls får något för utan för att jag vill tipsa er läsare.

Denna gången fastnade jag för denna Blogbag som är inspirerad av HÄLSA. Så tolkar jag det som. Och jag tycker det passar utmärkt i min blogg. Här fick jag hem ett trevligt testa på paket som innehåller:

Blutsaft för att hålla dig pigg i vintermörkret, Ekomüsli, multivitaminerna KidsZoo, Castus goda fruktstänger, Friggs nya hälsote med Blåbär och Acai, tunna riskakor och vitaminbrus Sockerbalans.

Castus är ingen nyhet för mig eller barnen. Barnen älskar dem och även om det är dadlar i så är det inget man känner på smaken. Helt naturligt smaksatt med frukt. Självklart redan slut här hemma. 😀 Riskakorna ligger redan i min mage. Ap gott rent ut sagt. Vitaminbrusen var supergod men vetifan om det hjälpt mot mitt sötsug. Krom hjälper ju till med blodsocker balansen och brukar ju göra att man blir mindre sötsugen men så tränar jag ju jättemycket just nu så det kanske är svårt nu när man blir så hungrig. Men jag får se efter ett tag. Resten har jag inte testat än men är sugen på Teet. Det, riskakorna och vitaminbruset är från Friggs.

0 svar på “En bag full av nyttigheter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up