Dåligt med sömn

Men denna gången är det inte Isaks fel. Iaf inte til en början. Igår kände jag inte mig alls trött och försökte somna i soffan. Någon gång runt 00-01 så kände jag att jag slumra till och gick då och la mig i sängen. Väl där så kunde jag inte somna. Kl 2 gick jag upp och tog ett glas mjölk och försökte sova i soffan. Då börjar Isak spotta nappen så jag fick springa in i sovrummet hela tiden och sen tillbaka i soffan för att sova vidare. Isak vill sen upp kl 7. Så jag har fått ca 5 timmars sömn men fast blivit störd konstant och det har då varit pluttens fel. 

Nu känner jag ändå inte att jag kan sova så lika bra att gå upp för dagen. Har mycket inbokat.
Två tjejer som jag ska bygga naglar på. En kl 11 och en kl 18:15. Där emellan ska jag tvätta kl 15-17 vilket blir en intensiv tvätt då jag ska tvätta 4 maskiner samtidigt. Och innan sista tjejen så ska jag iväg och hämta en grej hos en vän. Men hon bor nära så det borde gå snabbt!

Nu måste starta kaffekokaren! Idag är det iaf vilodag! 🙂

0 svar på “Dåligt med sömn

  1. Maria säger:

    Det är kämpigt att vara småbarnsförälder ibland! Jag sover dåligt nästan jämt så är konstant trött. Ang. vagnen… Jag har inte kört den något, men den kan ju inte vara mer ranglig och ostabil än en sulky som Daniel ville köpa. 🙂 så kan ju vara helt galet, men tror som sagt inte att den är värre än en sulky!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.