Nyttigt, gott och enkelt!

Kanske ser ut som en enda sörja med gott var det! Kycklingfilé stek med wokgrönsaker! =P Kryddade med kycklingkrydda och vitpeppar. Lite soya och teriyakimarinad i och lite olja. Nyttigt då vi äter så sent så inte en massa kolhydrater. Japp, jag försöker! Såg att dem hade billig kyckling på Ica Malmborgs så det lär bli mycket kyckling här hemma. =)

—–

Isak fick idag smaka kyckling med rotgrönsaker och det gillade han verkligen. Blir nog att han äter resten av burken imorgon. =)

Varmrätter

Isak var så glad när han ikväll fick mysa med pappa i soffan. Det är så roligt att man verkligen ser Isaks känslor mer nu. Man ser vad han gillar och man märker verkligen när han inte gillar något! ;D Då säger han ifrån ordentligt. På föräldrargruppen här om dagen sa bvc-sköterskan att nu kan man faktiskt märka en del av deras personlighet. Oj då höll jag på att sätta i halsen! =O Isak är en bestämd lite rackare så kommer få sin vilja igenom i mycket märker jag. Hoppas han använder den rätt i framtiden. 🙂
Isak gör så mycket grimaser nu och ser så olika ut från bild till bild men visst är han urgullig? 🙂 Får höra från flera att han är en sån charmig och glad bebis. Ja skenet kan bedra. 😉
Han är inte bara det. Han är en riktig buse! =)


0 svar på “Nyttigt, gott och enkelt!

  1. Camilla säger:

    Åh vilka gos bilder. Härliga unge!Passet kostar 490 kr. Som du läste så är det en massa kö så ta med något att äta 🙂 Kankse tom lite sällskap.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.