Alla helgons dag och exakt 17 månader sen du lämnade oss!

Idag var första gången vi var vid graven med Isak.Saknar dig mamma!♥Önskar du var här…


Det var så rörande att se alla tända ljus över kyrkogården och se så mycket folk som kom och gick under tiden vi var där.

På vägen ifrån rann tårarna och tankarna gick genom huvudet. Så orättvist. I normala fall ska man ha kvar sin mamma i min ålder. (och speciellt mina små syskon) Få dela sin glädje om att få barn med sin mor. Blir så avundsjuk på alla som får dela den glädjen med sin mamma.
När jag ser föräldrar vars barn har fått barn och de är så glada. Då går en bit av mitt hjärta…
Det gör så ont!
Åh vad jag önskar att bara för en stund träffa mamma och visa upp Isak. 🙁

0 svar på “Alla helgons dag och exakt 17 månader sen du lämnade oss!

 1. Maria säger:

  Det känns hårt! Jag förstår dig till fullo, men vi får glädjas åt våra egna familjer istället och ge extra mycket kärlek till våra barn! Ta hand om dig!

  Svara
 2. Helena säger:

  Åh vad hemskt, kan verkligen inte föreställa mig livet utan min mamma, så oerhört orättvist att hon tagits från dig! Tror ändå hon vakar över dig och har sett Isak!! På något sätt finns de som lämnat oss med oss ändå tror jag!Kram

  Svara
 3. frida säger:

  tror också hon vakar över er, vet hur du känner och det är sorgligt 🙁 ja det var verkligen uppskattat att få uppskattning hehejag slutar 16 så kom innan dess när du vill, beror på hur länge du orkar vara här ju hehe några idéer på vad vi ska hitta på efteråt? 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.