Sambon är och handlar käk…

…och Isak och jag myser framför tv:n. 🙂
Här nedan är han i några få minuter sömn. 🙂

Sparkbyxorna han har på sig är storlek 56 och det är precis så det passar. Så knäppt när några av han kläder i 50 passar och vissa 56 är lite stora och alla de från h&m. Skumt och synd för sparkbyxorna är så fina och kommer inte passa en mm till om jag får gissa.


Ska bli gott med lite Pizza. Innan han kommer hem ska jag se om jag kan vila lite. Åh vad jag önskar då jag är så här trött. Men Isak sover bara när jag har han i famnen och vaggar han eller går ut i vagnen med han och då är det ju svårt att sova hihi…
Sambon har lovat att hjälpa mig idag så jag kan sova lite. Hoppas han håller vad han lovar för med 4 dagars sömnbrist så orkar man inte mycket och vi ska hem till hans familj imorgon. 

Hihi som just nu, ligger han i min famn och jag skriver med en hand, så det tar ett tag att skriva. =) Nä nu ska jag mysa med han innan pappa kommer med maten.

På Tisdag blir Isak 6 veckor och har hört och läst om att det blir bättre då. Så om inte annat så får jag sova då. =)

Kul eller ja vad ska man säga, 🙂 att läsa om andra som har en babys i exakt samma ålder som är inne i exakt samma fas. Sen känner jag några som har exakt lika gamla barn så det är intressant att jämföra och det stämmer exakt för alla tydligen. Så jag ser fram emot en ny smekmånad innan 8 veckors fasen. =)

0 svar på “Sambon är och handlar käk…

 1. Emmy säger:

  Hihi den röda flodhästen har Jack också :)Jag har märkt att HM är stora i strlk och Lindex är små!

  Svara
 2. Helena säger:

  Vart har du läst om de olika faserna? Letar efter lite sån info så man vet lite mer… Vi har det iofs rätt enkelt med lillkillen, o han blir fem veckor imorgon.. Overallen har vi fått från min svärmor som säger att maken har haft den när han var liten, vi är dock tveksamma då den såg vääääldigt ny ut när vi fick den (vi misstänker att hon handlar en del kläder men inte vågar erkänna det för hon tror att vi blir sura (vilket vi såklart inte blir) så vi håller god min hihi).. Iaf så står det Disney Store i den så den är väl därifrån.. :-)kram

  Svara
 3. Maria säger:

  Hoppas hoppas den här fasen passerar snart, det verkar superjobbigt =/ Men vad göra, det är ju bara att stå ut! Tack för hållna tummar, hoppas också han kommer ut nu snart!!

  Svara
 4. DINARA säger:

  Tack :)Åh vilken liten sötnos du har!!! och så liten och underbar! Njut av den här tiden, den är helt fantastisk! Kram och ha en fortsatt fin helg!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.