Vi har en vinnare i tävlingen om vinsten från Philips Avent!!

Vinnaren i tävlingen som jag hade i samarbete med Philips Avent! Jätte skoj att läsa alla motiveringar och dom på Philips Avent har nu valt ut en vinnare. Och vinnaren är bam bam bam…

tävling philips avent 2013 vinnare

Med namn och motivering:

Tina Carlström skriver:

Spännande Sojka =)

Mitt tips är att leka lite med maten när de trotsigt vägrar äta den. För det första tycker jag det är viktigt att de får vara med och laga maten, då tycker de att det blir roligare att äta den eftersom de varit med och gjort den. sSen så får man faktiskt luras lite, jag döper om maten efter fantasin. Sjörövarkyckling, eller bananpengar låter roligare och är lättare att skapa ett intresse kring. Sen brukar vi färgsätta riset med gurkmeja.

Mina barn är 3, 5 och en liten en under 1.

Nu har jag inte testat just denna produkt men det vore en drömprodukt för oss http://www.philips.se/c/avent-haelsa-och-oevervakning/kompatibel-med-4-kameror-scd610_00/prd/sv/

Att ha möjligheten till videoövervakning hade hjälpt oss ha att dottern sovandes ute om dagarna. Vi bor i ett bostadsrättsområde som är avsides utan genomfarter osv, så området är ett eget område kan man säga, ändå känns det inte bra att ställa vagnen ute. Men med denna kan jag ha vagnen utanför huset så jag kan se från fönstret samtidigt som jag kan ha koll med videon att allt är bra och med ljud. Det vore drömmen för oss och jag tror lillan hade sovit bättre och sluppit dras upp varje gång vi kommer hem från en promend. Jag orkar ju inte gå i 2-3 timmar varje gång hon ska sova =)

Självklart gillar jag din FB sida, Philips FB sida och delar med mig av tävlingen på min FB sida. Allt i mitt namn Tina Carlström.

Kram på ré!

Tina! Maila din adress till mig så skickas vinsten! Min mail är info.sojka@gmail.com

Stort grattis och jätte tack för Philips Avent som sponsrar med vinsten!

0 svar på “Vi har en vinnare i tävlingen om vinsten från Philips Avent!!

  1. Tina Carlström säger:

    Åhhh jag tror jag drömmer! Har mailat dig! =)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.