Vikt lista – Vecka 3! =D

Total viktminskning sen start!
Vikt 22/1-11   
(170cm) 75,3kg 

Så jag ställde mig på vågen och blev förvånad idag när jag upptäcker att jag gått ner ytterligare ett kg trots att jag, ja jag erkänner, har fuskat denna veckan. En dag med 4 kakor och en annan dag med en snickers glass. =O Alldeles för mycket extra utöver det vanliga. =D Men desto hårdare nästa vecka blir det! Nu blir jag bara ännu mer motiverad och har nu bara 7,3 kg till målet! =D

Jag har fortfarande inte hittat en crosstrainer jag vill ha. Har ju kollat in Casall x200 men med steglängd på 35 cm så kändes den inte rätt. Och x400 är ju lite dyrare. Båda med svänghjul på 9kg. Vilket räcker bra men har sett en på Halens på 18kg i svänghjul men med 37,5 cm svänghjul. Undra om det räcker. Är svänghjulet viktigare eller steglängden. Åh vad svårt! Och ingen som provat den för 4000kr från Halens då den är en 2011! Konstigt nog är modellen tidigare på en steglängd på 40cm. Fattar inte varför dem gör en nyare modell och kortar steglängden. =/
Ja jag har lite att fundera på och jag kommer inte beställa den fören vi är klara med renoveringen! 

Förresten om man beställer på Internet, har man inte rätt att returnera varan och få pengar tillbaka om man provat och bara inte är nöjd??

0 svar på “Vikt lista – Vecka 3! =D

  1. Maria säger:

    Har oxå testat casall x200 och x400. 200 är värdelös, 400 är bra eftersom den har 15cm längre steglängd, det är absolut det du ska gå på. Haléns vet jag inget om, de kanske är bra men kort steglängd är ju inte bra oavsett svänghjul… Tyvärr är x400 slut på alla stadiums lager OCH på casalls lager (jag vill köpa ny för de blir skrangliga med tiden) så de ska oxå komma med nån ny modell snart.

    Svara
  2. Ann-Sofie säger:

    Maria:Jo fast kommer det en ny är den nog mycket dyrare. Jag kommer inte lägga mer än 5500kr som x400 kostar. Finns massor på nätet man kan beställa, bara att googla. Och på tal om Halens, det är samma steglängd som x400, asså 40cm. Finns en äldre modell på 40 men den nya är 37,5. Gör det någon skillnad med 2,5 cm. Annars kan jag ju bara välja den äldra modellen. Men blir nog x400 ändå. Men kollar vidare som sagt. Den som Halens har ska jag kolla upp om man kan köpa och lämna tillbaka om man provar och den inte är bra. Den kostar som x200 men kanske är bra som x 400. Nä jag har också provat x200 ju så den blir det inte.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.