Utmaning dag 6/30

Bild hittad på muscles.se.

Idag kom jag äntligen igång med träningen. 🙂 Så himla skönt. Av de dagar som är kvar kommer jag kör så här. Jag lägger till 1 minut varje dag på crosstrainern och idag körde jag 10 minuter och då snackar vi intensivt. Detta innebär att jag vid utmaningens slut kör 34 minuter på crosstrainern.
Jag avslutade med plankan och träning för ländrygg. Bara lite lätt för att komma igång och jag älskar att träna rygg och mår bäst när jag lägger till det ofta då jag haft en del problem med ryggen samt att jag kör plankan ofta. The best säger jag! Vill du ha fin mage så kör plankan!
Någon annan som tränar just nu som vill vara med och peppa?! Någon som har tips på någon extra utmaning som vi kan köra och som jag kan lägga upp här i min blogg så kör vi tillsammans? =)
Jag vill också passa på att tacka alla fina ni som lämnar så fina kommentarer till mig. Jag blir så rörd när jag läser dem och det är när jag minst anar det. Vilket otroligt stöd man kan få här ute i cyberrymden! ♥♥♥ Tack för att ni är så fina och lägger till det där lilla extra! 🙂Follow Futurum nobis est - Framtiden är vår

0 svar på “Utmaning dag 6/30

 1. Ninnie säger:

  Va Kul att du kommit igång med träningen. Lycka till och du ska se att de kommer få but bra som helst. Kram

  Svara
 2. Carita säger:

  Jag har varit lite dålig med träning förra veckan. Endast 1dag!! Usch och fy på mig, nu kör vi! Planen är 2-3gånger nästa vecka.

  Svara
 3. Yohanna i Las Palmas säger:

  Här kör vi också plankan. Målet är att få in den som rutin varje dag. Idag klarade jag första omgången en minut, därefter de två följande var inte så bra, men jag fortsätter att öva 😉

  Hälsningar
  Yohanna

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up