Representant, sömnbrist och sockerbomb!

Efter att fått blunda någon minut så var det dag att gå upp och sätta igång kaffet. Ikväll är det förskoleråd på barnens förskola och jag är representant för lillebrors avdelning. Känner inget megasug att gå på grund av sömnbristen jag fick från natten men det är ett trevligt gäng så det bli ju alltid trevligt att gå.

Och vad det gäller natten så var det så att barnen somnade för tidigt igår så de vaknade flera gånger inatt. Jag fick heller inte liv i de på kvällen då de somnade och hoppades på att de då skulle sova just hela natten. Så nu gör jag inte det misstaget igen! Så idag fick både jag och M kämpa med barnen för de ville sova kl 17. Så vi fick strunta i att det blev gnäll, gråt och sura miner för vakna en stund till ska de vara helt enkelt. Iaf måste klockan passera kl 18 annars blir det ju som sagt ingen bra natt. Helst vill jag ha de vakna till kl 19 men jag ska nog vara glad om de klarar att vara vakna till kl 18.

Det blir lite sådär ond cirkel ibland att de då vaknar för tidigt och sen blir se trötta tidigt.

Nä nu blir det kaffe som är livets dryck ha ha. Eller rättare sagt mera kaffe för har redan avslutat mitt första glas. Be för mig ikväll att jag inte somnar på mötet. Men iofs har de ju mer kaffe där och säker någon sockerbomb.

image

Jo men jag är laddad!!!! Hahahahahah!!!!
Och jag har faktiskt tagit på mig något annat än träningskläder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up