Noll motivation

Men jag tvingade mig genom dagens pass. Efter att ha struntat i träningen tors, fre och lördag så var det dags för träning. Idag var egentligen vilodag men det kunde jag ju glömma. Har knappt haft tid och ork. Jag har varit ute på fikor och öppna förskola och Isak är fortfarande klängig och mammig. Idag fick han vara med under styrkan. Sen ville han äntligen sova och då körde jag även 20 minuter intervall träning på min crosstrainer.
Styrka idag, förutom plankan, blev ben, rygg och biceps. Och fy *** vad jobbigt det var. Min kropp hade ingen kraft men det var bara att kämpa vidare. Och på toppen på det ett intervall pass. Nu känns det skönt och vilken lycka att det är över. Men såklart blev träningen inte optimal. Det blir det aldrig när man känner så här. Och jag brukar ändå ha motivation 3-4 av 5 oftast och det brukar gå upp till en 5:a under passet eller iaf en 4:a. Idag var det en 1:a kanske en 2:a men men ni fattar kanske inte vad jag snackar om? Ha ha… men hoppas det vänder. Ny vecka imorgon och imorgon blir det axlar, bröst och triceps!

0 svar på “Noll motivation

 1. Ingiz säger:

  Go Ann-Sofie Go! Du kan göra det, du kan, du kan, du kan!!!!!Kram

  Svara
 2. Ann-Sofie säger:

  Tack Ingiz! Jag behöver all pepp jag kan få! :)kram!

  Svara
 3. Fiffi säger:

  Du är SJUKT DUKTIG!! Jag funderar på att dra igång med SATS imorgon, Danne kommer ju och jag tänkte faktiskt be han gå med Oliver i vagnen, se om det funkar.. Gör det det så kan jag iaf träna tisd & torsd och det är bättre än inget!! Ja det är ju de dagar Danne kommer över för att träffa Oliver och det är ju bättre om de kan vara än att jag är med, egentligen…Det här med motivation finns hos mig men nu har jag ätit så mkt onyttigt, ja idag med och mer kommer det bli ikväll för det finns kvar. Som tur var har jag inte lagt på mig mer än ca 1.5kg och käkar jag lite kalorier imorgon samt tar en långprommis så brukar 1kg vara borta dagen efter på mig. 1kg upp och ner får man räkna med men det får inte spåra ur mer än så. Attack kör jag nog from söndag och i 3 dagar, skall plåtas sen och även om det kanske inte syns på bild så skulle jag iaf känna mig mkt fräshare om jag hade blivit av med 1kg till då. Stor kram du fina!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.