När man inte känner att man hinner med!

profil-1-sojka

Oj just nu känner jag på väldigt många plan att jag ligger back. Jag måste komma ikapp. Det handlar om både hemmet och saker som jag ska hinna göra. Det handlar om att lägga upp en bra plan för middag för att planera hela veckans mat och inte komma på allt i sista sekund. Det handlar om att få in träningspassen denna veckan. Det handlar om att hinna umgås med barnen och få kvalitetstid med de. Det handlar om att städa och tvätta här hemma men berget av tvätta ökar fortare än jag hinner tvätta undan. Det handlar om planering och en massa to do´s. Men jag har varit där förr. Jag får försöka andas och ta lugna andetag. Fokusera samt beta av lite varje dag. För är bara rent idioti att stressa och hinna ifatt. Jag gör så gått jag kan. Sen handlar det om att inte få dåligt samvete för att man tappade träningsfokus denna helgen.

Men något jag lärt mig från min PT-online Caroline är att tänka i positiva banor (dock är jag en av de mest positiva personerna som finns men alltid finns det något att lära) är att vända negativa tankar. Tex så sa jag att jag skulle träna 3-5 ggr i veckan. Förra veckan tränade jag 3 pass och kände att jag tränade “bara” 3 pass. Och det enklaste för att ta bort det negativa med meningen är att ta bort ordet bara. Jag tränade 3 pass förra veckan. Jag måste iaf säga att min kropp mår otroligt bra av att träna de pass som hon ger mer.

Jag ska träna med PT-online i totalt 4 veckor och en vecka har gått. Ibland behövs det någon utifrån som ser saker från en annan vinkel! Nu säger verkligen fram emot en andra träningsvecka!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.