Min underbaraste…

…syster Lollo var här idag och fick sina naglar byggda. Kul att jag fick prova något nytt än bara franska och jag fick måla på dem lite med. =P Mysigt när hon kommer hit. Vi ses allt för sällan!
En annan övergrym sak är att jag var på Actic Södervärn för en genomgång av min träning! Fan vad jag kan babbla men tränare fick tyst på mig för han körde verkligen slut på mig. Det är så det ska vara. Man ska lida lite och svettas lite och verkligen ge allt! Det känns verkligen bra med det stället och rätt! Och äntligen är man igång med träningen! =D
Jag kommer börja med att köra styrketräning 2 ggr i veckan och så vill jag hitta tid till att klämma in ett gruppass. Vet dock inte vad jag ska prova men får väl testa mig fram eller haka på Emma på något pass som hon ska på. Ska kolla vad som finns. Sen får jag inte glömma min crosstrainer här hemma. Den ska jag också använda! =D
Hmm nu kom jag på att jag måste träna på söndag för att hinna 2 pass denna veckan men det gillar vi. Nu ska jag bara komma ihåg och förstå vilka övningar det var jag skulle göra! =)
Ni missar väl inte min nya tävlingen HÄR! <—bloglovin

0 svar på “Min underbaraste…

 1. camilla säger:

  Duktig du e gumman =)) Träna på :)Japp så ser jag ut på morgonen hahah…Kram

  Svara
 2. PTJohan säger:

  Vi ses på gymmet och bokar tid, var upptagen idag.Välkommen till Malmös bästa gym!

  Svara
 3. katta säger:

  sååååå roligt att se dig på gymmet idag!!! <3 verkligen!!! Bara hoppa på alla möjliga pass och testa!!! Hojta om det är något du undrar eller så!! KRAM!

  Svara
 4. Maya säger:

  Vad duktig du är de är jätte snygga!Ha en underbar lördag!♥Kram Maya

  Svara
 5. Camilla säger:

  Vad duktig du är. Ja…både med att göra naglar och att du tränar.Ojojoj,vad jag önskade att jag också fick den lusten.Kram på dig!

  Svara
 6. Barnens Hjältar säger:

  Kul att det går bra med träningen! Ha en fin lördag!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.