Guten morgen!

Just nu sitter jag och laddar för träningen med min kopp kaffe! =D Jag har tagit bort utfall fram då jag läste att det mest tränar framsida lår och är mycket slitsamt på knäna och då jag fått ont speciellt i vänster knä så kör jag extra knäböj istället.

Vill börja med intervaller på trappor men man vill ju då ha en bra sport-bh som håller bysten på plats. Ska kolla om någon av de 2 “dyra” affärerna har en sport-bh som passar. Jag måste tyvärr köpa i specialaffär då mina big mamas är realy bi bi big mamas. ;P Tyvärr. 

Har till och med funderat på att minska dem men det blir ju ärr så det är ju frågan om det är värt det. men hade blivit mycket lättare och billigare att hitta bh och liknande.

Och dagens motivations bild!
Bilden hittad på google

Jillian Michaels är så där snyggt vältränad som man kan önska sig! 🙂

0 svar på “Guten morgen!

 1. weronica säger:

  Jag har en sportbh från Freya. Dys som synden men sitter som gjutet!! Jag ska minska mina när jag fått barn färdigt… vill inte riskera att inte kunna amma…

  Svara
 2. Sött och Nött säger:

  Åååhhh du är så duktig.Tänk om man hade haft din motivation.. Så avundsjuk :))Kram Fia

  Svara
 3. Viktkamp säger:

  Jag tycker jättemycket om min som jag köpte på Stadium, Nike Dry Fit heter den.. kanske den kan funka? =)

  Svara
 4. Carita säger:

  Kolla butiken mitt emot Latinsskolan, minns inte vad den heter men dom ska ha bra bh:ar för större storlekar, jag skickade många kunder dit.Triumph har oxå bra storlekar. Kram/C

  Svara
 5. Tova säger:

  Haha det där med trappor är iaf effektivt… sedan vi flyttade till 8:e våningen så har jag fått en märkbart fastare rumpa ;OUtfall brukar jag inte köra heller, får jämt ont i knäna väldigt lätt… :/ trist!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.