Fysprofil

68,5 kg och jag kan bara skratta. Ha ha ha jag har gått upp mer i vikt och det kan omöjligt vara fett så finns ingen anledning att deppa. Jag har varit så duktig med maten.  Men det betyder att jag gått upp 1 kg på en vecka. Låter lite mycket men ändå. Har tränat jäklar denna veckan haha.

Igår var jag ju och gjorde fysprofil på Actic och det innebar att man vägdes och mättes och fick göra olika tester som styrketest, balanstest och uthållighetstest. Kul och jobbigt!

Här är utskriften från vågen.

Det jag gillar är att jag inte behöver stirra mig blind på vågen utan jag kan om några månader väga mig här istället och se exakt hur mycket fett min kropp består av och se hur mycket fett jag har blivit av med. Som ni ser på lappen så ligger jag precis på det normala och det är ju bra.

På muskelmassan är jag på väg till plussidan och det vill man ju om man tränar. Och fett runt inre organ fick jag en 2:a vilket är super lågt som ni ser där det står Visceral fat rating och det är jätte bra för det är ju det farliga fettet.

Jag har 18.1 kg fett på kroppen vilket betyder 26,2% fet. 48,4 kg väger mina muskler fan att man inte gjorde testet innan jag började träna.  52,5% har jag för mig var mängden vattan i kroppen. 51 kg är om man skulle ta bort allt fett på min kropp så hade jag vägde 51 kg.

Midjemåttet fick jag full pott på! Men balansen måste förbättras. Rörligheten i musklerna var jättebra.

Armhävningar klarade jag 13 stycken på tå och man skulle typ enda ner i golvet. Och det fick jag inte så bra men det var för att jag jämfördes med killar för testet för tjejer utförst på knä.

Plankan fick jag bra men inte full pott. Men hallå jag klarade plankan i 2,23 min!

Jägarstolen var jag apkass i. Ha ha… 1 minut klarade jag bara. 

Chins på halva kroppsvikten kalrade jag bara 4 och det var riktigt dåligt så jag känner att jag måste träna det eller liknannde mer. I mitt program tycker jag inget tar på biceps typ.

Konditionstestet gick as bra! Fattar inte det själv då jag tycker jag har skit kass kondition. Jag valde mellan rodd och löpband och det blev roddtestet. Det innebar att man skulle hålla på i 10 minuter på motstånd 10 och ta sig så långt som möjligt. Jag tog mig 2080 meter!! =O Och fick full pott på den! Nice!

Jag blev godkänd på testet iaf men man vill ju bättra sig såklart på de delar man gjorde dåligt!

Och undrar ni över vikten på lappen då den säger 69,1kg är för att det var ju en annan våg på gymmet. Ingen bra våg så att säga. 

Inlägget är hämtat från andra bloggen så jag även har det här. 🙂

0 svar på “Fysprofil

 1. Russin säger:

  Fan vad bra du är!!! tycker du ska vara supernöjd med ditt resultat.. 🙂

  jag toklängtar efter att börja träna igen, men nu får jag väl vänta tills jag ätit min penicillinkur klart antar jag. .:/

  Svara
 2. Feztis säger:

  Sånt där kvitto fick jag också, hos dietisten när jag vägde mig. Inte lika kul att se för min del då haha men blev iofs peppad till att kämpa ännu mer 🙂 Jag ska till baka 8.e mars då har det gått en månad, får se om det har blivit någon skillnad då 🙂

  Svara
 3. Fröken M säger:

  Va kul att få veta “vad som är vad” – jag är smal och mjuk, så jag vette tusan om jag skulle våga göra en sån “koll” 😉
  Ha en riktigt skön dag i solen !! Kramar

  Svara
 4. charlie säger:

  e dt ytterligare 1 kg sen vi pratade sist?

  Haha en rolig grej e när wayne ser din pojk så tror han att det är han och han säger titta wayne! 😛

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.